[Paylaşım] N3FX Editor [ Ingilizce ]

Konu Yazar

styLemert

Jr. Coder
Emektar
Haz
651
15
Daha önce paylaşılmıştır illa ki. Google Translate sağ olsun ingilizceye çevirdim ve tekrar paylaşıyorum. Tam olarak çeviremedim. Çince işletim sistemi bozuldu :) Programı kurcaladım bir kaç dosyayı açmayı başardım. Belki editlemeler yapılabilir. Kurcalayıp programı çözmek size kalmış :) Programdan SS aşağıda kolay gelsin.

Not : Kullanmadan önce virüs testinden geçirirseniz sevinirim. Virüs yok ama olabilir, bilgisayarım bu aralar biraz sorunlu ;)
Link :
N3FXE_Debug_Eng.zip ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Upload file & Share File - Free File Hosting with TurboUpload
N3FXE Debug Eng indir - Upload.gen.tr
Web Hosting - Dedicated Server
RapidShare Webhosting + Webspace
Programdan SS :
asdfp0.jpg

Son düzenleme:
Cevap: [Paylaşım] N3FX Editor [ Ingilizce ]

Tşkler işime yaradı sağol paylaşımların için ..

Guzel bir paylaşım bazı kişilerin işine yarıycaktır

Daha önce paylaşılmıştır illa ki. Google Translate sağ olsun ingilizceye çevirdim ve tekrar paylaşıyorum. Tam olarak çeviremedim. Çince işletim sistemi bozuldu :) Programı kurcaladım bir kaç dosyayı açmayı başardım. Belki editlemeler yapılabilir. Kurcalayıp programı çözmek size kalmış :) Programdan SS aşağıda kolay gelsin.

Not : Kullanmadan önce virüs testinden geçirirseniz sevinirim. Virüs yok ama olabilir, bilgisayarım bu aralar biraz sorunlu ;)
Link :
RapidShare Webhosting + Webspace
Programdan SS :
asdfp0.jpg

clientteki çoğu dosyı denedim exe direk kapanıyo sen hangi dosyayı açabildin?

Teşekkürler Mert. Çoğumuzun işine yarayacaktır :)

Linkler ölmüş. yenileyebilirmisiniz acaba ? :)

Geri
Üst Alt