[ Paylaşım ] Server Sahiplerinin Cevap Bulamadiklari Sorular [ S.S ]

Cevap: [ Paylaşım ] Server Sahiplerinin Cevap Bulamadiklari Sorular [ S.S ]

Guncel Tutalım Arkadaslar Hala Aynı Sorular :)

Güzel bir çalışma kardesim ama ;

Konuyu Güncellemek için boyle yazılar yazman sakıncalı Konuyu baltalamak için yazmadım bu yazıyı bilesin :) iyi çalışmalar.

Güzel bir çalışma kardesim ama ;

Konuyu Güncellemek için boyle yazılar yazman sakıncalı Konuyu baltalamak için yazmadım bu yazıyı bilesin :) iyi çalışmalar.
Farkındayım Bu yazıyı yazdıgımda 3. Sayfaya Dusmude Guncele Aldım ondan O yorum

Tesekkurler :)

Savaşlarda warder kesmeden direk keeper kesince savaş kazanılıyor
bunu nasıl düzelticez?

Sorunsuz Savas Kodları var Googlede Savası Sorunsuz Yapmak Dıye Arastırırsan Bulursun Zamanında Baska uyelıklerle Paylasmıstım

kerem abi local de db yapıyorumda ırk seçme ekranında ırkı seçiyorsun kalıyor öyle ne yapmalıyım googleden araştırdım denemedıgım şey kalmadı düzelmiyor başka dblerdede aynı sorun sorunsuz 1299 files varmı abi elinde

kerem abi local de db yapıyorumda ırk seçme ekranında ırkı seçiyorsun kalıyor öyle ne yapmalıyım googleden araştırdım denemedıgım şey kalmadı düzelmiyor başka dblerdede aynı sorun sorunsuz 1299 files varmı abi elinde
Databasenın Baslangıc olaylrı ıle ılgılı sorun var ornegın Baslangıc Banka Itemlerını Ayarlama Tableslerınde Sorun varsa Yapar Ne yaptın DB e onu yaz

yeni baslayanlar icin yararlı bir paylasim tessekurler :^^:

Ellerine sağlık Kerem .

kerem abi saol cevap için biraz daha uğraştım fakat düzelmedi db de senin dbi kurdum yine düzelmedi format attım bende eğer işin yoksa bi odbc ayarlarmısın msn deysen

7. madde eklendı guncel

Öncelikle Merhabalar
Msnden Sureklı Sorulan Soruları ve Cevaplarını Burada Bildğim Kadariyla Anlaticağim
Konu Acmamdaki Amac Msn Uzerınden anlattıgımda Bazı Arkadaslar Anlamakta Zorluk Cekıyor
Buradan Uzun Uzun Okursunuz ! :)

1. Soru : Panelde Sorun Yoktu Ama Birden Kapandı Simdi Sayfa Goruntulenemıyor Diyor / Panel Degıstırdım Ama Hala Aynı / Pc Res Attim Hala Aynı v.b
1. Cevap : 80 Portunuza Saldırıyorlar Bundan Dolayi Panele Giremiyorsunuz Çözüm ? Fire Wall Acmak Soacs Kullaniyorsanız Paket İçinde Fire Wall Mevcut Nasıl Kullanılacagıda Yazıyor
Yanlız Şuna Dikkat Edin Fire Wall Her Vps De Acılmıyor Bölündüğü Sistemden Dolayı Bu Yuzden Genelde Ek Ucret Odeyıp VDS e Donuyorlar
Acildiğina Emin olur Dosya Acılır Ama actıgınızda Icınde Cesıtlı yazılar yazması Gerekli Dedıgım Gıbı Vps Aldıgınız Sırket Yonetımı ıle Gorusun ve Calısır Olduguna Emın olun
Yada Msn Ekleyın Kontrol Ederım

2. Soru : Databasede Fear / Slash Down / Fast Arrow / Warrior Cure / Double Damage / Ultra Nowa v.b Yeni Skiller Gozukmuyor ?
2. Cevap : Genelde Bu Sorun Soacs Kullanan Arkadaşlarda Olur. Sebebi Knightonline.exe e Gomulmus Olan TBL Ler Oyunda Skilleri Goremezsiniz Bunun ıcın Su verdıgım Patchdeki TBL Leri Osmanx e exenıze Gomdureceksiniz
TBL Link : http://s1.dosya.tc/files/gehSZE/SkillMagic.rar.html

3. Soru : Server Kurdum 10061 Hatasi Alıyorum ?
3. Cevap : Genelde Ucretsiz Files Kullanan ve Lisansinda Sorun Cıkmıs yada Exesınde Sorun cıkmıs Fıles kullanıcıları bu sorunu yaşar
Çözümü : Filesin Userlere Verilecek Patchi Olması Gerekir Onu Clientize uygulayın ve Patch olarak Userlere Attırın

4. Soru : Oyunda Çok DC Var veya Oyunu Açtım Sorun Yoktu Fakat 5 10 Dakika Sonra Server Listte Server e Tıkladıımda Dc Aliyorum ?
4. Cevap: Pc De Olan Virüsden Dolayi Ajuard Da Sorun Cıkıyor MB I Dusuyor. Cozumu Pc Taratmak ve Ajuardı Tekrar rardan Cıkarıp Calıstırmak
Hala Oyunda Lag Var ise Hatlardan Olan Sorundur Belirli Sayıyı Gectıkden Sonra DC ettirmeye Başlıyor

5. Soru : Ring OF Felankor / CS /Pot v.b Itemler Relogda Kayboluyor
5. Cevap: Sorun ODBC Lerden Kaynaklanıyor ODBC Leri Manuel Olarak Kurun OTO ODBC Kullanmayın

6. Soru : Takı Upgrade Scroll Databasede Yok / Takı Upgrade Calısmıyor
6. Cevap: Databasemıze Takı Upgrade Scroll umuzu Ekleyelım

7. Soru : Oyuna Gırerken Id pas yazınca login -1 hatası alıyorlar ?
7. Cevap: Login -1 hatası kullandıgnız fılesın domaın ıle baglantı kuramama sorunudur
Dnsleriniz 4.2.2.2
4.2.2.1
veya farklı bır dns ise otomatık al yapın eger otomatık al da ıse gene verıorsa dnslerınızı 8.8.8.8 /8.8.8.7 Yapın

İyi Forumlar
Kerem ORTA

Soru 1 : Buyuk serverlarda 400 den sonra panel saldırı gelmesede kapanır cunku gelen kısı sayısını sunucu aynı ıpten 40-50 tane algılar buda panelın ucmasına sebep olur. ( bunun ıcın ozel Appserv Confıg dosyası lazımdır hem saldırıda hemde bu durumda kendı portunu acabılıyor :)
Soru 3 : Her zman bu sebep degıldır 15023 portuna dos veya tcp saldırısı gelıyorsa buna benzer hatalar verır en cok ve sık verdıgı hata budur :)
Soru 4: Aujun Dusme nedenı sadece vırus degıldır auj portu duserse kapanır gırıs. Ayrıca ODBC ve Inı ayarlarının Duzgun olması gerekır. Sadece logınde Server ıpı yazıcaksınız bunun dısındakı tum ıp gereken yerlere 127.0.0.1 Yazıcaksınız cunku dısarı verılen bır baglantı yoktur kendı ıcınde donusumlu olarak exeler makına ıcersıne alır :) Login Ebenezere ordan auja gıbı :) Logınden gecersenız zaten dıger exelere gırersınız o yuzden ıp yazmanıza gerke yoktur :)
Soru 7: Tamamen Kullandıgınız Domaın Yanı .com adresınızın Dmx NS Dns gıbı ayarlarından olusan sorundur. Yanı exenın kullandıgı Domaını sızın Otomatık Dnslerınızın gormemesını saglar bu tur sorunlar genelde ıp degısınce domaın yonlendıren arkadaslarda gorunur gecıcı sorun cozumu dns degısmektır fakat kalıcı cozum ıse :) Domaın yerıne ıp adresıne gomdurmektır exe.

Bunlarda Benden eklentı olsun :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benimde 1 sorum var Fix Clan Prosedürünü kullandıgım halde Serverda clan Kurulmuyor ?

Güzel Olmuş Bilmeyen Öğrenir.

Konu epey geri düşmüş güncel tutalım :)

Geri
Üst Alt