[PAYLAŞIM] Sitelerin İndexini Calma :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zigmu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Zigmu

Emekli
May
518
15
Ya Kusura Bakmayın Basit Şeylerle Geliyorum Ama Bilmeyenlerinde İŞine Yarıyor Eminim :D Sitenin Neresine Tıklıcagınızı Bilmiyorum Ama Yinede ANlatiyim Şimdi En Üstünden En Altına Kadar Sag Tıklıyoruz Seçeneklerde 'Kaynağı Görüntüle' Gelene Kadar Kaynağı Görüntüle Gelince Görüntüle Yapıyoruz Ve İndex Elimizde :D

NOT : Sağ Tık Engeli Olan Sitelerde Gecmez Tabi:D

Cevap: [PAYLAŞIM] Sitelerin İndexini Calma :)

Indexleri calarsiniz ama feat özellikleri icin yani icon sitenin resimleri ve arka fonunda sorunlar cikar tavsiem denyo launcher kullanmaniz
denyo.rar diye ararsaniz googlede bulursunuz rapid sekilinde iyi günler

Indexleri calarsiniz ama feat özellikleri icin yani icon sitenin resimleri ve arka fonunda sorunlar cikar tavsiem denyo launcher kullanmaniz
denyo.rar diye ararsaniz googlede bulursunuz rapid sekilinde iyi günler

Tabiki Zaten İndex Diyorum İndex Dier Klasörlerede Baglanmış Birşey Ama İndex 'de o Panelleri Yapmakta İŞe Yarıyor Tabiki

Ctrl+U ya Basarsanda Gelir İndex Karsına

Ya Kusura Bakmayın Basit Şeylerle Geliyorum Ama Bilmeyenlerinde İŞine Yarıyor Eminim :D Sitenin Neresine Tıklıcagınızı Bilmiyorum Ama Yinede ANlatiyim Şimdi En Üstünden En Altına Kadar Sag Tıklıyoruz Seçeneklerde 'Kaynağı Görüntüle' Gelene Kadar Kaynağı Görüntüle Gelince Görüntüle Yapıyoruz Ve İndex Elimizde :D

NOT : Sağ Tık Engeli Olan Sitelerde Gecmez Tabi:D

Sag tik Engelerde ise
Ctrl + S yap :D

Sayfayi pcye kaydedio :D

bu yöntem sadece sana php veya asp sitelerin html olarak yorumlanmış halini verir bi işini görmez flash get ve dier indirme programlarıda aynı şekilde sadece görüntüyü çalarsın asıl iş gören tarafını deil

ben hoşuma giden flas bannerlerı flan alıyorum bu yöntemle Very Good Bi taktik :D

++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++

Son düzenleme:

Pff. Bir cuceloperdan bu paylaşımı beklemezdim ve 2021 in konusunu bugüne uplayan mala teşekkkürer.

yada Teleporting Pro Kullan Resimleriyle beraber site sana gelsin :D

Geri
Üst Alt