[PAYLAŞIM] TurkeyKo Database Zeus Ailesi Farkıyla Paylaşılıyor TL ile Kendim Aldıım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Timati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

Timati

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ocak
1,017
5
[paylaşım].........................

Konu Güncel olarak kalsın...

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM] TurkeyKo Database Zeus Ailesi Farkıyla Paylaşılıyor TL ile Kendim A

TeşşekürLer BakaLım NasıL bişeymişş xD

Cevap: [PAYLAŞIM] TurkeyKo Database Zeus Ailesi Farkıyla Paylaşılıyor TL ile Kendim A

Ben İnanmıyorum ... Sahtedir :P Deneyip Görsemde Suankı Ozellıklerının Olucagını Sanmıyorum ...

Rahat olun herşey orjinal...

Sahte işlerle işim olmaz..

çok yakında CyprusKo Databaseyide paylaşıcam tabi yorumlara bakarız :)

kimden aldıgını da yaz burada.

Rahat olun herşey orjinal...

Sahte işlerle işim olmaz..

çok yakında CyprusKo Databaseyide paylaşıcam tabi yorumlara bakarız :)

Sana bısı dıyıımmı basını cok buyuk 1 belaya aldın kenan abıyı bılmıyorsun sen mahkemeye kadar gıder bu olay ..

Satın alınan Herşey alanındır.Kimseye Hesap Vermek Zorunda Deil.Mahkemeye vercekse satmıcak o zaman Db

Mahkeme Asla olamaz DataBase Aldın Sanki Üstüne Muratcığım bişey Yapamazlar Kardeşim Yok Bi sorun...

Ya hayır rica etti emeği var adamın boşverin...

Mahkeme Asla olamaz DataBase Aldın Sanki Üstüne Muratcığım bişey Yapamazlar Kardeşim Yok Bi sorun...

Oyle bişi olamaz fakat insanlık olur adam iyi biri güzelce soyledık guzelce bak hemen konuyu degıstırmıs sen ınsanlıgı bılmedıgın ıcın anlamazsın ..

Oyle bişi olamaz fakat insanlık olur adam iyi biri güzelce soyledık guzelce bak hemen konuyu degıstırmıs sen ınsanlıgı bılmedıgın ıcın anlamazsın ..

Sen Çokmu biliyorsun şimdi ben koyarım susarmısn...

indiren koysun pLs bizde yararlanalım dimi :D

evet beyler indiren paylaşsın lütfen

Paylaşımı Kaldırman güzel bi davranış Ama Artık konu kilitlense güzel olur yqsa baya uzayacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt