[Paylasim]Userlara Drop List Solemekten Biktiniz Mi? Gir Iceri O zaman :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RoTrKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

RoTrKO

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
1,565
58
Asagida Verecegim Dosyanin Ozellikleri :

Kopanele Ekleyerek Userlar Rahatlikla Hangi canavardan Ne cikiyor ve % kac olarak Gorebilir :)

Demo!!
Aga Rep Plx hö

Link Yenilendi

Settings Ayarlarnizi yapin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Cevap: [Paylasim]Userlara Drop List Solemekten Biktiniz Mi? Gir Iceri O zaman :)

paylasım ıcın saol

Cevap: [Paylasim]Userlara Drop List Solemekten Biktiniz Mi? Gir Iceri O zaman :)

süper olmus coQ saoL kanQa

Sağol bende bi ara böyle birşey yazmayı planlıyordum ** vazcaydım :D

Link Yenilendi Bozuk Link Vermisim :)

Warning: include(settings.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\droplist.php on line 7

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'settings.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\droplist.php on line 7

Warning: include(_inc/security.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\droplist.php on line 8

Warning: include() [function.include]: Failed opening '_inc/security.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\droplist.php on line 8

böyle hata alıyorum.acaba neden ?

Warning: include(settings.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\droplist.php on line 7

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'settings.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\droplist.php on line 7

Warning: include(_inc/security.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\droplist.php on line 8

Warning: include() [function.include]: Failed opening '_inc/security.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\droplist.php on line 8

böyle hata alıyorum.acaba neden ?

Hmm tmm 1dk ayarliyorum

Link Yenilendi Settings ayarlarnizi Yapin ;)

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Veri kaynağı adı bulunamadı ve varsayılan sürücü belirtilmemiş, SQL state IM002 in SQLConnect in C:\AppServ\www\settings.php on line 20

Veri Tabanına Bağlanamadı

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Veri kaynağı adı bulunamadı ve varsayılan sürücü belirtilmemiş, SQL state IM002 in SQLConnect in C:\AppServ\www\settings.php on line 20

Veri Tabanına Bağlanamadı

verdigim Dosyanin icinde kendisine ait settings.php var sakin karistirma kopanel settings ile...
settings i ayarlayinca calisir ;)
2 kez yapicaksin biri en yukarda biri biraz asagisinda

tam hangilerini yapacağımı söylermisin settings deki kafam karıştı

Kod:
<?
[COLOR=Red]$host="localhost";
$user="asd";
$password="asd";
$db="asd";[/COLOR]

# Connect to MySQL server
//$conn = mysql_connect($host,$user,$password)  or die(mysql_error());

# Select the database
//mysql_select_db($db, $conn) or die(mysql_error());

[COLOR=Red]$name = "asd";
$dbname = "asd";    
$dbuser = "kasd";
$dbpass = "asd";[/COLOR]
?>

Burda Kirmizi ile yaptiklarimi kendi db ne gore ayarla ;)

tamam yaptım saol

Guzel Paylasim Ty :D:D

Yorumlariniz icin Tskler Arkadaslar.

rapidshare.de uploasan?

Geri
Üst Alt