[paylasım] userlerın nt ye gırmelerı ıcın bır neden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SuVaRi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SuVaRi

Member
Reaction score
0
ONCELIKLE GencoKO dan ALINTIDIR..

BURDAKİ AMAC USERLERİN NT YE GİRMELERİ İCİN BİR NEDENLERİNİN DAHA OLMASI

DUN BAKTIM USERLER NT YE FAZLA GIRMIYOLAR BENDE CZ DE HER IKI IRIINDA TOWNUNA NP VEREN NPC EKLEDIM AMA BU NPC LER SABITTIR YANI CEKIP DE DISARDA FELAN KESMEZLER BU NPC LERIDE SU EMC VE LKUFERDEKI HELPERLERI ALDIM BOS BOS DURUYOLARDI ORDA

Kod:
uPDATE K_npcpos SET zoneid = 201,leftx = 1374,topz = 1090,rightx = 1375,bottomz = 1089,limitminz= 1373,limitminx= 1090,limitmaxx= 1375,limitmaxz= 1088 WHERE npcid ='26041'

uPDATE K_npcpos SET zoneid = 201,leftx = 622,topz = 903,rightx = 623,bottomz = 905,limitminz= 621,limitminx= 906,limitmaxx= 623,limitmaxz= 904 WHERE npcid ='16080'

uPDATE K_npc SET slevel = 80,iloyalty = 200,ihppoint = 100000,sac = 3000,byspeed1 = 0,byspeed2= 0 WHERE ssid ='26041'

uPDATE K_npc SET slevel = 80,iloyalty = 200,ihppoint = 100000,sac = 3000,byspeed1 = 0,byspeed2= 0 WHERE ssid='16080'

Kod:
Update k_Npc
set strname = 'Kes Beni AL Npyi'
where ssid = '16080'

Update k_Npc
set strname = 'Kesersin Beni Alirsin Npyi'
where ssid = '26041'

HİC BİR PATCH GEREKTİRMEZ BU NPC LER SATEN HER CLİENTTE VARDIR

Cevap: [paylasım] userlerın nt ye gırmelerı ıcın bır neden

kırk yılda bir işime yarıyabilcek bir düşünce :)

konu için sağol

bu npc lerin goruntusunu daha sekkilli bişiye nasıl cevirebiliriz yapıp paylasırsanız sevinirim :)

merhaba yeri burası deıl ama cıldırıcagım 1 haftadır ugraşıyorum ajuardı çalıştırınca böle bi hata alıyorum 'Billing Server Connection Failed' bilgisi olan lutfen bana ulaşsın S_sarial28@ h.o.t.m.a.i.l.c.o.m

there is an error in the selected server

merhaba yeri burası deıl ama cıldırıcagım 1 haftadır ugraşıyorum ajuardı çalıştırınca böle bi hata alıyorum 'Billing Server Connection Failed' bilgisi olan lutfen bana ulaşsın S_sarial28@ h.o.t.m.a.i.l.c.o.m

ini lerini kontrol et

sağol paylaşim için

saol güzel paylasım

payLasm İcin SaqoL

Geri
Üst Alt