[Paylaşım] Usko Still Pus

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Timati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Timati

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ocak
1,017
5
DOWNLOAD
Download Link : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Rar şifresi : AVCI

KMaster db v5 : https://www.ko-cuce.net/database-paylasimlari/278164-database-v5-28082009-tarihli.html

İçinde inventory gösterimide bulunmaktadır.

Emeğimin boşa gitmesine sebep olanlar a Hakkımı Helal Etmiyorum ! Asla tehdide gelmem bunu söylemiştim onlara ! Kimsenin baskısı altında kalamam ben!

Uğraştığım Power Up Store scripti sonunda bitti...
Scriptin USKO Pus undan eksiği yok fazlası var.

Özellikleri sıralayacak olursak :
  • Script dili PHP dir.
  • İtem Detayı bölümü var, ve item detayına girdiğinizde item resminin üzerine gelindiğinde oyundaki gibi item info görünmekte
  • İnventory de kaç adet boş yer var ise okadar item satın almanıza izin verir. Paket itemler dahil. Raptor satıyorsunuz ve yanında 2 parça item daha var. Eğer üzerinizde 3 boş yer yok ise gerekli boş yer sayısını size bildirir.
  • İtemin adını ve adedini otomatik db den alır.
  • Favori item listesi bölümü, beğendiğiniz ve sık satın aldığınız itemleri buraya koyabilirsiniz, daha sonra kısa yoldan o itemin özelliklerine ulaşabilirsiniz
  • Cache sistemi mevcuttur, db sorguları kasar diyosanız itemleri ekledikten sonra cache sistemini aktif edip birkere sorgu yapıp sayfa hazırlandıktan sonra, o sayfayı html olarak kaydeder ve belli bir süreye kadar o dosyadan bilgiler okunur ve hızı farkedersiniz
  • Paypal ile Knight Cash alma sistemi
  • SQL Inject söz konusu değildir
  • Oyundan başka hiçbiryerden giriş yapılamaz
  • Butonların psd leri mevcuttur ve usko yazı tipindedir
  • Paket İtem özelliği, yani bir itemin yanında hediye olarak yada ücrete dahil bi şekilde 5 adet paket item koyabilirsiniz. Diyelim ki Raptor satıyosunuz, yanındada 2 parça shell vereceksiniz. Bunun için fazla bir uğraşa gerek yok...
  • Nation Transfer gibi itemler de komut çalıştırma olayı. Nation Transfer itemini satın alan kişi için bir procedure çalıştırtabilirsiniz. Islemler.php den komutu ayarlamak ve db de o iteme ait Komut sütununa işlemin ismini girmeniz yeterli olacak.
  • Hit Item sistemi, itemlerin alınma sayısına göre sağ tarafta en popüler 3 item listelenir
  • Ana sayfada 3 tane item gösterebilirsiniz
  • Hangi oyuncu hangi itemi almış, ne zaman almış log tutuyor. Paypal ödemeleri loglanıyor.

Birazda resimler anlatsın :

Ana Sayfa :
89958874.jpg

İtemlerden Görüntü:
25410884.jpg

İtem Detayı:
97710940.jpg

İtem Detayı 2:
45507126.jpg

İtem Satın Al :
47011816.jpg

İtemlerim (Satın aldıklarım) :
49147923.jpg

Favori İtem Listesi:
17989885.jpg

Paypal İle Cash Alımı :
78493921.jpg

Cevap: [Paylaşım] Usko Still Pus

Tşkler Guzel Paylasım 'da :)

appserver desteklemıyor 2.6 var tıklayınca beyaz ekran gelıyor ne yaapabılırız hocam

ya bişeyi paylaşıyolar kendıde bılmıyo çalışıp çalışmadığını veya
bılıyo anlatmıyo herkez ındırıyo olmuyo uğraş dur :S

Kısa sürede Kuramayanlara ben kurucam onun icin sadece beklemeyi deneyin.

Geri
Üst Alt