[PAYLAŞIM] Valentine PK Database v1.2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM] Valentine PK Database v1.2

Stat Bugu Var Sanırım.

Her Relogda 255 veriyor.

db yi yükledim bide ne göreyim hiç item vermio başlangıçda yandaki npcden alıncada fp veriyor :(

Çok sevdiğim Data Base'lerden biri. Çok zorda değil, çok kolay da değil.. Server kurucularının yararına bir paylaşım:)
Teşekkürler

deneyen varmı??

emeqinize saqlık sizin qibi insanlar oldukca türk plyerının sırtı yere qelmez cok tesekkürler

Son düzenleme:

DB Kurdum Malesef Oyun Dan Cıktıktan Sonra Oyuna Girmiyor ID Hatası Veriyor Oto Uyelık Yok Sanırım :
? Ya Ayarımı Var Yardım Pls ..

drop lİst ws nerde kardesİm ben gÖremedİm

dİyer db dede yoktu zaten gÖrevcİlerİ falan acilmiyordu

Bilal Db Paylasmıssın Iyı Guzel Gercekten Hoş Bir Db Lafım Yok Ama Verıyorsun DB Yı Buraya Bu Kadar Insan Yaptıgı Tek Sey Bu Tşşkler Emegıne Saglık Ve Arkasından Gelen Indıryor Kuruyor

Su Sorunlarla Karsılasıyor

1 70 Lvl Olmuyor 79 Lvl Le Baslıyor

2 Relog Yapınca ID Password Yanlıs Dıyor

Sımdı Gercekten Suclu Kım Bilal Mi Sizmi

Bır Seyı Denemeden Yorum Yapamyın Baskasının Hakkına Gırmeyın Kurdum DB Yı Bu Hatalarla Karsılastım Malesef Destek Vs Yardım Alamıyorum

Bilal Senı Kotulemek Istemem Herkez Yanlıs Yapabılır Ama Sen Buraya Koydunku Acıgını Bılmen Icın Ama Baskası Aaa Sorunsuz Db Dıyor Ve Indırıyorlar Hata Bunlar.

Bir An Once Bu 2 Hata Onarımı Icın Bize Yardımcı Olunuz..

Eline Sağlık İndirip Kuracağım inş sorun olmaz..

Bilal Abi Db Çok Güzel Teşekkür Ederim Paylaştıgın İçin Su 70 Lv Yapan NPC 79 Yapıyor Onu Nasıl Düzeltebiliriz

db nin acıkları cok bütün millette post kasmak icin tşk ediyor gereksiz yorum yazıyor db cöp resmen :S

adam o kadar uğraşmış etmiş...eksikleri olabilir yada açıkları...herşeyi hazır beklemeyin arkadaşlar birazda siz araştırın...eline sağlık db deki "lvl & item npc" si hoşuma gitti...

Geri
Üst Alt