[PAYLAŞIM] Valentine PK Database v1.2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM] Valentine PK Database v1.2

Paylaşım için teşekkürler

walla kardes usko tarzlı db cook arıyordum kendım edem dedım **** server fıles hata alıyordum ve cook eksıgı wardı dbnın saolasın denıcem sonucundan da emınım eyw

Bilal Güzel Kardeşim Npc de Armor Bölümünde Sadece Gryphon Bahamur Walkrie var Hero Armor Yok Editörle Çantama Koydm Hero Armoru Fakat Giyemedim Premium Atman Lazm Demişsin Çharına Giyebilmen İçin Hero Armoru tmm Eyw Dedim
2-] Premium User Sistemi

EXEC Premium 'Charadı'

Bu Koddan Premium Atıyım Dedm Kodu Görmedi Bu Seferde

Bi Yardımcı Olursan Çok Makbule Geçicek..

Exec ValentineUser 'Charadı'

senden ufak bi ricam var su usko tower sitemlerinin qa kodunu bi versen cok makbule gecer sabahtan beri msn de beklıyorum:D

Bilal
Buı Kodu verdn Ama Ben Oyundaki Bir Usere Vermek İstiyorm Ama Bu Da Editlige Gircek Tüm Statları 255 Tüm Skilleri 255 Yapıyormuş Bu Kod Napcaz :S

Bilal
Buı Kodu verdn Ama Ben Oyundaki Bir Usere Vermek İstiyorm Ama Bu Da Editlige Gircek Tüm Statları 255 Tüm Skilleri 255 Yapıyormuş Bu Kod Napcaz :S

Cevabı bende bekliyorum pre user lara hangi kodu kullanıcaz ?!

bilal kardes ya bana start gelmior :S yardım pls

bilal kardes o sorunu cözdüm şimdide QUEST İNFO READ FAİL (111)(24) HATASI ALIORUM ebenzeri acarken :S yardım pls

Son düzenleme:

Bilal Şu Konuda Yardımcı Olursan Çok Güzel Olucak :S

ben kullanıyorum teşekkürler sorun yok ama gm boss indirmiyor sadece nedeni nedir acaba

birde bi sorum olacak bazı itemleri +10 felan giyemiyorlar nasıl düzeltecez örnek ib+10

bilal bu sorunlar birde krovuza nasıl girecez

Bilal Şimdi Son Sorum Var Kardeşim Şimdi Hero Armoru Giydik İcon Gözüküyor Giydim Üstüme Şimdide Üstümde Gözükmüyor Çırılçıplak Gözüküyor Full Patchde Var..
Sorun Nedir ?

Bilal çok acil senin db de adam giriyor isim değiştiriyor istediği gibi gm olup adamlarımı banlıyor v.s. bu nasıl bi hacktir
kopaneli kapattım vps şifrelerini değiştirdim adamla iyice konuştum oda insan evladıymış name scroll kaldır dedi

bilal acil yardım adam herşeyi değiştiriyor ismini değiştiriyor adamların charlarını kendi hesabına çekiyor soyuyor yani kafayı yiyecem neden sorun acaba

Son düzenleme:

Bilal çok acil senin db de adam giriyor isim değiştiriyor istediği gibi gm olup adamlarımı banlıyor v.s. bu nasıl bi hacktir
kopaneli kapattım vps şifrelerini değiştirdim adamla iyice konuştum oda insan evladıymış name scroll kaldır dedi

bilal acil yardım adam herşeyi değiştiriyor ismini değiştiriyor adamların charlarını kendi hesabına çekiyor soyuyor yani kafayı yiyecem neden sorun acaba

Panel değiştir veya kapat.

Geri
Üst Alt