[Paylaşım]Wolf Project Anti Cheat v1

ZeroGamer

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
16
Özellikleri:
-Vb 6.0 Ürünüdür.
-50 Timer
-1 Modül
-1 ProgressBar
-49 Çeşit Piyasadaki Hile'ye Önlem Alındı.
-Server Port ve Exe'si Bulunamaz(Sadece Paralı Versionda)
-Görev Yöneticisi Çalışmaz
-Windows Live Messenger Çalışmaz
-Merchant Hack ve Seri Z Çalışmaz
-WinShock,Converter Programları Çalışmaz(Sadece Paralı Versionda)
-İnternet Explorer Çalışır Durumda Bırakıldı
-Ekranda Hiç Bir Şey Gözükmez Arka Planda Aktif Olur(Sadece Paralı Versionda)
-Oyuna Her Girişte Tbl Dosyalarına Boyut Kontrolü Yapılır(Sadece Paralı Versionda)
-Hile Programı Açıldığı Anda Programı Kapatır ve Uyarı Verir.
-Hile Programı Algılandığında Bağlanılan Server İp'si İle Arasına Block Koyar Girişi Engeller(Sadece Paralı Versionda)
-Ebenezer ve Exe Packli(Sadece Paralı Versionda)

Paralı Version İfadesi Olanların Dışındaki Tüm Özellikler Bu Sürümde Çalışıyor.

Programdan Görüntüler:

Program Açılırken Gözüken Skin
Program resim, resimler, resimleri, indir, bedava, galeri, pictures, image, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM

Hile Programı Açılırsa Oluşan Uyarı
Program1 resim, resimler, resimleri, indir, bedava, galeri, pictures, image, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM

Program Oyuna Girildiğinde Kendini Gizlemiyor.Çünkü Program İçin Çok Uğraştım Bu Yüzden Trial Versiona Bu Özellikleri Eklemedim.

Program Virüs Tarama Sonuçları:
Virustotal. MD5: 33ddac15c26038994dc5b891476572e5 Win32.Malware.dam (suspicious) Win-Trojan/Agent.3044864 Virus/Win32.Virut.n

Yukardakilerde Tarama Sonuçladırıdır.Göreceğiniz Gibi Sağlam Anti-Virüs Yazılımları Birşey Bulmamasına Rağmen Orta Seviye Yazılımlar Bir Takım Malvare(Zararlı Olarak Tanımlanan Dosya Anlamına Gelir)Buluyor.Lütfen Bunu Araştırıp Ona Göre İndirin.Ben Size Bunların Zararlı Olmuyacağı Garantisini Veriyorum Fakat Seçim Size Aittir.

Ebenezer ve Userlere Dağıtılcak Patch(Anti Cheat İçindedir)
Web Hosting - Dedicated Server

Tek istediğim deneyenlerin buraya bir yorum yazmasıdır.
Source Kodlarını Satıyorum.Kendini Geliştirmek İsteyen Arkadaşlarla Msn Üzerinden Konuşabiliriz. Ekleyin: [email protected]

XPControls.Ocx Hatası Alanlar Bunu System32 içine atsınlar
Web Hosting - Dedicated Server

BİRDEN FAZLA KOMUT VERİLEREK YASAKLI UYGULAMALARIN ÇALIŞMASI ENGELLENDİBaşka bir eksiklik çıkarsa söyleyin arkadaşlar ekliyim gerekli ocx dosyasını

Son düzenleme:
Cevap: [Paylaşım]Wolf Project Anti Cheat v1

Güzel paylaşım eline sağlık, Winshock Programı nedir herhangi bir link varmı bulabilecegimiz.

WinShock açıklamasını ve paylaşmasını kendime göre illegal sayıdığım için bu konu hakkında hiçbir açıklamada bulunmam.Zaten bilen arkadaşlar biliyordur :)

Server Dosya Paylasima Actigin Konu Yetmedi burayada acma nedenin nedir?

Kusura bakmayın ilk olarak oraya açtım sonra yarışma falan burası sandım yarışmayada aday olmak istiyorum

dostum tarama sonuçlarında virüs uyarısı vermiş + bu program başka bir programdan editlenmiş gibi geliyor bana ama sadece varsayım amacım sana çamur atmak değildir yorumumu yanlış anlama lütfen emeğin için canı gönülden teşekkürlerimi sunarım iyi çalışmalar dilerim

Başka hiçbir programla alakası yoktur.Fikir bile almadım sıfırdan ben editledim.

Oyunda Trade Atınca Oyun hata veriyormu yada Dc ediyormu benim için o önemli dc veriyorsa hemen deneyecegim cevabını bekliyorum...

Paylaşım için Teşekkürler.

Trade yapınca dc falan vermiyor.O kadar saçma birşeyki daha farklı yolla fixledim bu versiyonunda yok.Trade atınca kapat hatasııymış pffff

Gökhan Abi Anıl Ben Sunucunu Satın Alan Bi Msneye Geleblirmisin???

Geri
Üst Alt