[PAYLAŞIM] XSkip Login Server

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKUMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM] XSkip Login Server

AKUMA kullandım dedin account_login'i main_login yapın die oldu fakat 1.girişte chara gir 2. giriştr şifre yanlış bugu oldu onun fix koduda vardı yaptım işe yaramadı logini değiştirdim düzeldi galiba bir bug var düzeltsen iyi olur.

Teşekkürler AKUMA. (For Ever Street Fighter/AKUMA)

LOGİNDE HATA VERİRDE 1. KEZ GİRDİGİN ŞİFREYLE 2. KEZ GİRMEZSE LOGİN EXEDEN GİRİŞ PRODUCURE BUL ACCOUNT_LOGİN YADA ACCOUNT_LOGIs 'se Hangisi İse Aynısından ACCOUNT_MYST Olarak Yeni Bir Table Daha Olustur O Sorunu Almazsın

Ayhan k. bakma ama sen nedense yabancı forumlarda diğer kullanıcılar tarafından paylaşılmya başlanan şeyleri önceden kendin yapıp sonra paylaşmaya başlıyosun

Bknz: altta ki Server Files Aynısı ... sadece yazılar kalın ancak bunu çok rahat bi resource edit ile değiştirilebilir :=)

versiyon menager.exe ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Selamlar,

Ne Saçmalıyorsun Allah Aşkına, Kim Neyi Paylaşmış ?

Login Serverin Kaynak Kodları Cücelator Bölümünde Mevcut Alıp Geliştirdim, Resource Hackle Editlediğin ve Yukarıdaki Verdiğin Link teki Login Server ise Alper Tarafından Yazılmış Sadece 2 News Destekleyen ve Problemli Çalışan Bir Login Serverdir(Alper Yenisini Yazmıştı), Alıp Değiştirmişsin Resource Hackle Aşağıdakilerde Sana Ders Olur + Benim Yabancı Sitelerden Alıpta Paylaştığım Neymiş Onları Söylede Bilelim...

Buda Sourcelerden Görüntüler ;
login1.png

login2.png

login3.png

Build Olduğunuda Eğer Biraz C++ Biliyorsan Görmüşsündür Resimde...

Çok Merak Ediyorsan TeamViewer la Bağlan...

Ayrıca Bir Daha Birşey Paylaşırsam Namerdim...

Terbiyesiz ...

Son düzenleme:

Şurda bir kaç şeye değineyim;
1-Ayhan abi nin gereksiz birşey yapmayacağını herkes bilir.Taa ki o ezik login server ı editleme :p.Ulan adamın işi gücü sizin içn onu mu editleyiip ben yaptım desin.
2-Ayhan abi nin login server yapıcak programlama + ko bilgisi oldğunu herkes biliyor.
3-Maxis seninde ezik olduğunu herkes biliyor,eski cücük..

İSim degişmiyor ya şaka gibisiniz
Olmuyor MAIN_LOGİN insan direk KODLARI WERİR Ona bile Üşeniyorsunuz

İSim degişmiyor ya şaka gibisiniz
Olmuyor MAIN_LOGİN insan direk KODLARI WERİR Ona bile Üşeniyorsunuz

Kodlara Gerek yok F2 Basarak Ismı Degiştirebilirsin.Ama Illakı Kod istiyorum Diyorsan Buyur

Kod:
CREATE PROCEDURE MAIN_LOGIN
@AccountID	varchar(21),
@Password	varchar(13),
@nRet		smallint	OUTPUT

AS

declare @ban  int , @ban1 int, @ban2 int
select @nRet = count(straccountid) from currentuser
select @ban = authority from userdata where struserid = (select strcharid1 from account_char where straccountid = @AccountID and strcharid1 is not null )
select @ban1 = authority from userdata where struserid = (select strcharid2 from account_char where straccountid = @AccountID and strcharid1 is not null )
select @ban2 = authority from userdata where struserid = (select strcharid3 from account_char where straccountid = @AccountID and strcharid1 is not null )

if @ban = 255 or @ban1 = 255 or @ban2 = 255
begin
Set @nRet = 4
	RETURN
end

delete from currentuser where straccountid = @AccountID

select @nRet = count(straccountid) from tb_user where straccountid = @AccountID

if @nRet = 0
begin
insert into tb_user (straccountid, strpasswd, strSocNo, idays) values (@AccountID, @password, 1, '6')
end

DECLARE @Nation tinyint, @CharNum smallint
SET @Nation = 0
SET @CharNum = 0

DECLARE @pwd varchar(13)

SET @pwd = null

SELECT @pwd = strPasswd FROM [dbo].[TB_USER] WHERE strAccountID = @AccountID and idays=6
IF @pwd IS null
BEGIN
	SET @nRet = 0
             --SET @nRet = 4
	RETURN
END

ELSE IF @pwd <> @Password
BEGIN
	SET @nRet = 0
             --SET @nRet = 3
	RETURN
END

DECLARE @PremiumServiceDEC varchar(21)
select @PremiumServiceDEC = count(straccountid)  FROM premium_service WHERE strAccountID = @AccountID

if @PremiumServiceDEC = 0
begin
insert into PREMIUM_SERVICE (strAccountID, strType, nDays) VALUES (@AccountID, 1, 3)
end

SELECT @Nation = bNation, @CharNum = bCharNum FROM ACCOUNT_CHAR WHERE strAccountID = @AccountID
IF @@ROWCOUNT = 0
BEGIN
	SET @nRet = 1
	RETURN
END
IF @CharNum = 0
BEGIN
	SET @nRet = 1
	RETURN
END
ELSE 
BEGIN
	SET @nRet = @Nation+1
             --SET @nRet = 1
	RETURN
END
GO

Bu Arada Teşekkürler AKUMA. Number One ;)

Şurda bir kaç şeye değineyim;
1-Ayhan abi nin gereksiz birşey yapmayacağını herkes bilir.Taa ki o ezik login server ı editleme :p.Ulan adamın işi gücü sizin içn onu mu editleyiip ben yaptım desin.
2-Ayhan abi nin login server yapıcak programlama + ko bilgisi oldğunu herkes biliyor.
3-Maxis seninde ezik olduğunu herkes biliyor,eski cücük..

Sana ne oluyo bea hö Hiç değişmemissin eskiden de böyleydin insanlara hakaret etme hakkını sana kimse wermiyo Ozo cuk cozo cuk :) Ben ayhan abi ile aramda halletmeye çalışıyorum senn gibileri ise olayı büyütmek için elinden geleni yapıo hö

Sana ne oluyo bea hö Hiç değişmemissin eskiden de böyleydin insanlara hakaret etme hakkını sana kimse wermiyo Ozo cuk cozo cuk :) Ben ayhan abi ile aramda halletmeye çalışıyorum senn gibileri ise olayı büyütmek için elinden geleni yapıo hö

Ne saçmalıyorsun :D velet oldugunu senin herkez biliyor gercekten. Ayhan abi sen mi gidip yabancı siteden alıp ismini yazılarını deiştirip ben yaptım die koysun ARMUT.

Eh be Gerizekalı Emre (Maxis) Eskidende böleydin gene değişmemişsin.Kiminle Konuştuğunun Farkındamısın.Karşında Ayhan Dediğin Kişi Senden Yaşca Büyük ve Üstelik Yazılım Mühendisi Yane senin dediğin gibi yabancı bi forumdan bişey alıp burda ben yaptım diyecek kişilerden değil Tamam Zaten Resimlerlede Kanıtlamış Sana Bu da Kapak Olsun Ayhan abinin dediği gibi TERBİYESİZ...

Senin burda rolün ne acaba da ben 4 / 1 tartışma içerisine girmesem bile sürekli saldırı konumundasınız ? Burda ben ayhan abiye dediğim şeyi sen okumadın bile ne yorum yapıoysun ben orda dedim ki senin yaptığına benzer paylaşımlar yaygınlaşınca sende paylaşıyosun gibi me geldi dedim sana ne oluyo be :@@ Lütfen konuyla alakası olmayan kişiler havlayan köpek rolu yaparak karşıma çıkmasın zira burda olup bitenden haberin olmadan sırf başkalarını kendi sewiyene düşürmek için yapmadığın şey yok ! Lütfen başkalarını sürekli ve bilip bilmeden eleştirmeden önce bi düşün sen bu mesajdan ne anlıyosunda benimle öyle konuşma hakkı buluyosun bknz mesaj altta :

Maxis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sana ne oluyo bea Hiç değişmemissin eskiden de böyleydin insanlara hakaret etme hakkını sana kimse wermiyo Ozo cuk cozo cuk Ben ayhan abi ile aramda halletmeye çalışıyorum senn gibileri ise olayı büyütmek için elinden geleni yapıo

Burda ben sadece ayhan abi ile görüşüp aramızda halletmeye çalıştığımdan ve aynı sen ve bi kaç (artık ne diyim bilemiyorum yaşça küçük zavallılara yazık demek geliyo içimden) kişiye sitemimi anlatmışım ? acaba bunu kafan aldı mı yoksa bunu da ayhan abiye bi hakaret olarak algılayıp tartışma mı çıkaracaksın bilmiyorum 3 / 4 kişi oldu sırf tartışmak istemediğim için bişey demedim ama bu kadarı da fazla bu bir tartışma değil nefs - i müdafadır o kadar hakarete karşı bi açıklama yaptım sadece :o OFFF !!!

Geri
Üst Alt