PC kasma ile ilgili ( RESİMLERLE ANLATTIM )

Konu Yazar

emrekanbir

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ara
55
0
Beyler öncelikle aynı sorunun üstesinden gelebilmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum,

2 ay öncesine kadar bilgisayarımda problem yoktu , oyunu rahatça oynayabiliyordum, ama artık oyun bi b.ka benzemiyor , nova atınca donuyo mousewhell tıklayınca char gene donuyor, oyun bariz zorlanıyor,
pcde şuan virüs yok
pc özellikleri kötü değil, bu oyunu kaldırabiliyordu cok rahat ama sımdı nedense kasıor ve acayip ram harciyor, performancede görebileceğiniz gibi rami fullüyor ( %100 )

Pcde virüs yok
formattan sonra gereksiz hiçbirşey yuklenmedı ve deepfreeze nod 32 kullanıyorum
oyuna girerken antivir kapatıyorum
maximum performance ayarlı , arkaplan hariç

bu pc nin sadece firefox açıkken hali

oyundayken görev yöneticisi > performance

oyundayken işlemler

pc özellikleri ve kullandıgım client

Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: PC kasma ile ilgili ( RESİMLERLE ANLATTIM )

Arkadaşlar Dedimi harfi harfine yaparsanız pc kasmaz %50 cunku benım bılgısayarım böle yaptım baslıktakı sorunlar gitti genellikle çevremdeki insanlarda bole yapıyormuş daha yenı farkına vardım

Başlayalim

Oyundayken Bilgisayarın kasıyor Diğilmi Hiç Sorun değil Bu Çözüm Hiç Aklından Çıkmayacak.

Evt Arkadaşlar Başlıyalım Şimdi Performans Hızlandırmaya

Öncelikle Bilgisayarıma ' sağ tıklayarak - özelliklere giriyoruz-Gelişmiş ayarlarına giriyoruz-Performans ayarlarına giriyoruz-görsel efektler de-En iyi Performans İçin Ayarlaya Tıklıyoruz Ve Bilgisayar Havalara Uçuyor...

Yapabildiyseniz Ne Mutlu Bana.. İyi Forumlar..

Yanlız Bu olayı 256 RAM İ olan Denemesin Yoksa RAM ini Yakabilir benden size tavsiye.

Sizde Bana Teşekkür Eder Rep Ve iMzama Tıklrsanız Sevinirim :)

Daha deĞİŞk yollar varsa anlatin benİm 256 mb ram

Bak smdiii Aynı problem bendede vardı eger daha once rahat bı sekılde oynayablıosan Everest ultimate programını yukleyerek bana cpu sıcaklgıını sole burdan eger 80+ ondan yapıordur 1 hafta oncesine pc sıcaklıgı 85 derecelerdeydi acaip bi sekilde kasıordu yeni fan aldm sıcaklk 60 oyunda acaip bi hızlanma hele cs de fps 10 ken 100 e cıktı dene bi !!!!

ko'nun düzgün çalıştığı bi pc'de regedit e gir oradan 2. sekmeden sofwafe mi ne war ona gir kn online yi bul sağ tıkla kopyala aynı işlemi 3. sekmedede yap tabe bunu kopyala yapıştır yap masa üstüne sonra 2 tane döküman geçcek eline onları kendi pc ne at ve çalıştır yani tıkla karşına gelene evt de bi rest at sonra oyun keyfine bak :) k.bakma uykuluyum ayrıntı veremedim üstün körü oldu :/

Başlat çalıştır dxdiag yaz ekran kartını filan yaz bana büyük ihtimal güncel driver kullanmiyorsun..Yoksa 1 gb ram ile oyuna 15 saniye 10 sniye gibi süreyle girmesi gerekir.

Kardes ;
Öncelikle Bilgisayarıma ' sağ tıklayarak - özelliklere giriyoruz-Gelişmiş ayarlarına giriyoruz-Performans ayarlarına giriyoruz-görsel efektler de-En iyi Performans İçin Ayarlaya Tıklıyoruz Ve Bilgisayar Havalara Uçuyor...

bu işlemleri yapdıkdan sonra

oyuna girdiğin exe ye gel sag tus yap .>özellikler>uyumluluk> Orda Bi Kutucuk olucaktır içinde windows 95 yazar.

onu windows N.T 4.0 (service pack 5) yap.

bide böyle gir. :)

oda olmadı benim pc.m 512 mb ram var . seninkinden iyi egerki anlattıgına göreyse.

virüsden dolayıda kasıyor olabilir. format atıp programlarını tekrar kur ve lisanslı anti virüs kullanmanı tavsiye ederim.

bende p4 3.0 ghz işlemci var
1,5 gb ram var
sadece ekran kartım fx5500 256 mb

oyunda en dandik görüntüleri kullanıyorum,pc full performansa göre ayarlı,advanced system care kullanıyorum + oyun ayarlarından görüntü ayarlarını en dandiğe alıyorum ve myko skin ile oynuyorum,yine bile kasıyor..

Bazı ekran kartları örneğin atı geforce gibi ekran kartı performansı max. çıkarmak için ramden çaliyor.Hal böyle olunca kasmaya başliyor.Mesela 1 gb ramin 310 ~ 322 mb gibi bir rakamı ekran kartı alabiliyor..Pc fazla ısınıncada bu tarz şeyler olabiliyor.

Fanları iyice bi temizlettir sonarada format at düzelir yinede olmazsa işlemciyi dğeiştir :D

Uzun süre foruma gıremedım o yüzden konuya anca bakabildim, yardımcı olan arkadaslara cok teşekkürler

[b]DarK[/b];2052591' Alıntı:
Başlat çalıştır dxdiag yaz ekran kartını filan yaz bana büyük ihtimal güncel driver kullanmiyorsun..Yoksa 1 gb ram ile oyuna 15 saniye 10 sniye gibi süreyle girmesi gerekir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben Advanced System Care adlı 1 program kullanıyorum gayette iyi kayıt girdilerini düzenliyor çöp dosyaları siliyor fln filan ccleaner çocuk kalır bunun yanında

Arkadaşlar benimde sorunum var ; Oyunum sürekli donup duruyor.1 Gb Ram 128 Mb ekran kartı var , cilentim vardı formattan sonra gitti başka cilent yükledim bu sefer sürekli donuyor oyun kasma yok ama nowa atıyom donuyo , tp oluyom donuyo , yürüyom donuyo ne yapmam gerek ?

Aynen Beyler Yardım pls 13 Dk da oyuna giriyor Bendede önceden böyle bi sorun yoktu ama oyuna 13 dk da giriyo ve oyun cok kasıo 30 içndede donuyor lütfen çözüm kafayı yicem :(

Bende 2 gb ram 512 mb ekran karti war yİne arkadaŞin gİbİ oluyor..

Geri
Üst Alt