ozgenkaka
Member
- Ara
- 86
- 0
101.msjımı bi paylaşımla yapayım dedim.
Arkadaşlar Daha Önce Verilmiştir Büyük İhtimal Ama Bilmeyenler İçin Birde Ben Vereyim
İlk Olarak Şunu İndiriyoruz, Dosyamızın Adı CCleaner
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2528
mrk etmeyin çok küçükdür boyutu 3mgb
Sonra Kuruyoruz.Kurulumu Çok Basittir.Sonrasında CCleanarı Çalıştırıyoruz.
Gelen Pencerede Analiz Ve Temizliğe Başla Diye İki Seçenek Var Sağ Altta.
İlK Olarak Analiz ettiriyoruz.Sonrasında Temizliğe Başla Butonunua Tıklıyoruz.Ve Pc niz de ne Türlü gereksiz uzantı internet atığı vs vs girdiğiniz sitelerin küçük çaplı virüsleri herşeyi temizliyor..
Son Olarakta PC nizi Hızlandırmak için Rogue'lerde daha rahat oyun oynamak için pratik bir yöntem.
Bilgisayarım'ı açıyoruz.Pencerede Boş bir yere sağ tıklıyoruz.En altta özelliklere tıklıyoruz.Açılan Pencerede Gelişmiş'e tıklıyoruz.
3 tane seçenek var Performans,Kullanıcı Profilleri, Başlangıc Ve kurtarma
Performans seçenegindeki Ayarlara tıklıyoruz
3 seçenek geliyor
En iyi Performans için ayarla diyoruz ve uygulaya basıyoruz
ve oyuna giriyoruz ve farkı görüyoruz..
Hak Ettiysem Bi Teşekkür Yeter Onuda Etmiyosan Sen Degil Yazmaya Üşenen Ellerin Combo Yapamasın İnş ^^
Arkadaşlar Daha Önce Verilmiştir Büyük İhtimal Ama Bilmeyenler İçin Birde Ben Vereyim
İlk Olarak Şunu İndiriyoruz, Dosyamızın Adı CCleaner
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2528
mrk etmeyin çok küçükdür boyutu 3mgb
Sonra Kuruyoruz.Kurulumu Çok Basittir.Sonrasında CCleanarı Çalıştırıyoruz.
Gelen Pencerede Analiz Ve Temizliğe Başla Diye İki Seçenek Var Sağ Altta.
İlK Olarak Analiz ettiriyoruz.Sonrasında Temizliğe Başla Butonunua Tıklıyoruz.Ve Pc niz de ne Türlü gereksiz uzantı internet atığı vs vs girdiğiniz sitelerin küçük çaplı virüsleri herşeyi temizliyor..
Son Olarakta PC nizi Hızlandırmak için Rogue'lerde daha rahat oyun oynamak için pratik bir yöntem.
Bilgisayarım'ı açıyoruz.Pencerede Boş bir yere sağ tıklıyoruz.En altta özelliklere tıklıyoruz.Açılan Pencerede Gelişmiş'e tıklıyoruz.
3 tane seçenek var Performans,Kullanıcı Profilleri, Başlangıc Ve kurtarma
Performans seçenegindeki Ayarlara tıklıyoruz
3 seçenek geliyor
En iyi Performans için ayarla diyoruz ve uygulaya basıyoruz
ve oyuna giriyoruz ve farkı görüyoruz..
Hak Ettiysem Bi Teşekkür Yeter Onuda Etmiyosan Sen Degil Yazmaya Üşenen Ellerin Combo Yapamasın İnş ^^