[Php] KOPanel güvenliğinizi yükseltin, PhpFirewall

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Ganks

Well-Known Member
May
1,542
63
Selamlar,

KOPanelinizde:

* XSS protection
* UNION SQL Injection protection
* Bads bots protection
* Bads requests methods protection
* Small DOS protection
* Inclusion files protection
* Santy and others worms protection
* Server Protection
* URL Query protection
* Cookies sanitize
* Post vars sanitize
* Get vars sanitize
* IPs range reserved denied
* IPs range spam denied
* IPs protected
* Unset globals PHP var

Açıklarına karşı önlem almak isterseniz, bu eklentiyi kopanelinize dahil etmelisiniz.

Buradan dosyaları indirelim.

"Php-Firewall" klasorunu(!) olduğu gibi kopanel dizininize atıyoruz.
daha sonra, aşağıda vereceğim kodu; index.php'de
<?php
ob_start();
session_start();
buraya
?>
ekliyorsunuz. eğer ob_start v.s. yoksa <?php'den sonra herhangi biryere yapıştırın. <?php ?> arasında kalacak yani. bu işlemi yaptıktan sonra firewall'ımız hazırdır..

Vereceğim kod:
PHP:
define('PHP_FIREWALL_REQUEST_URI', strip_tags( $_SERVER['REQUEST_URI'] ) );
define('PHP_FIREWALL_ACTIVATION', true );
if ( is_file( @dirname(__FILE__).'/php-firewall/firewall.php' ) )
	include_once( @dirname(__FILE__).'/php-firewall/firewall.php' );

kolay gelsin.

Cevap:
PHP:
 KOPanel güvenliğinizi yükseltin, PhpFirewall[/b]

[B]Teşekkürler... Süper Paylaşım... :):) I LOVE YOU GANKS[/B]

Cevap:
PHP:

[B]PayLaşım İçin TeşşekürLer Süper İşime Yarar[/B]

Cevap:
PHP:

Baktın cüce ve aga panelin açıklarını öğrendi herkes kimse kullanmıyor buda başka bir yöntemmi  incelmeeye bie gerek duymuyorum kullanacak arkadaşlar aşimndiden geçmiş olsun

Cevap:
PHP:

[quote="RunN, post: 7292835"]Baktın cüce ve aga panelin açıklarını öğrendi herkes kimse kullanmıyor buda başka bir yöntemmi  incelmeeye bie gerek duymuyorum kullanacak arkadaşlar aşimndiden geçmiş olsun[/QUOTE]

[url]http://www.php-firewall.info/[/url]

Bu bu Paylaşılanın Orjinal linki. çok eskiden beri haberim olan kullandığım bişiydi paylaşmış ama snn gibi düşünenler için burdan orjinal sitesinden
indirmelerini önerrim.

Son düzenleme:
Cevap:
PHP:

cok saol  GÜZEL PAYLASIM .

NE PARA NEDE PULDU DERDİM SU VELEDLER OLMASA KRAL BENDİM ...!!

O ARTIK PVP BIRAKTI...!!

SÖZ KONUSU KO- CÜCE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR...

Cevap:
PHP:

[quote="RunN, post: 7292835"]Baktın cüce ve aga panelin açıklarını öğrendi herkes kimse kullanmıyor buda başka bir yöntemmi  incelmeeye bie gerek duymuyorum kullanacak arkadaşlar aşimndiden geçmiş olsun[/QUOTE]

[url]www.php-firewall.info[/url] , eklentiyi ben yapmadım, php-firewall.info yapmış, yabancıların, bir arkadaş tavsiye etti, bende paylaştım burda.
Ayrıca açık bırakıp, server hackeyip, egolarımı tatmin edecek kadar çocuk değilim. CucePanelin veya Diğerlerinin kodlarını incelemediğinizdende eminim. He birde, dersenizki senin upload ettiğin dosyalar farklı, İnceleyin, veya incelesin "bilen" birisi, eğer bir harf fazla, yada eksikse forumu bırakacağım.  k.bakmayın ama bi b*ktan anlamadığınız açık... sadece boş boş konuşuyosunuz!

Son düzenleme:
Cevap:
PHP:

[quote="Ganks, post: 7296288"][url]www.php-firewall.info[/url] , eklentiyi ben yapmadım, php-firewall.info yapmış, yabancıların, bir arkadaş tavsiye etti, bende paylaştım burda.
Ayrıca açık bırakıp, server hackeyip, egolarımı tatmin edecek kadar çocuk değilim. CucePanelin veya Diğerlerinin kodlarını incelemediğinizdende eminim. He birde, dersenizki senin upload ettiğin dosyalar farklı, İnceleyin, veya incelesin "bilen" birisi, eğer bir harf fazla, yada eksikse forumu bırakacağım.  k.bakmayın ama bi b*ktan anlamadığınız açık... sadece boş boş konuşuyosunuz![/QUOTE]

Katılıyorum + Paylaşım için Teşekkürler.

Cevap:
PHP:

paylaşım için sağol mami

Cevap:
PHP:

peki neden özel link koydunda default linkini vermedin =??

Cevap:
PHP:

[quote="RunN, post: 7336204"]peki neden özel link koydunda default linkini vermedin =??[/QUOTE]
 Çünki upload.to'dan para kazanma sistemini deniyorum. Her download başına para alıyorum yani. Bak böyle bişeydende haberin yok bence aç mario oyna...

Geri
Üst Alt