Piyasadaki sözde antihileler ve SOACS satıcıları hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Piyasadaki sözde antihileler ve SOACS satıcıları hakkında

Piyasaya başladım . İlk ip kontrolsüz soacs ı kullananlardan biriyim , talihsiz bir olay yaşamıştım henüz yeni olduğum için ve o ip kontrolsüz soacs piyasaya düşmüştü . Şimdi yıllar geçti . Piyasanın bu halinede şükür. O zamandan bu zamana sayısız hile sistemi çıktı . Hepsine güldüm geçtim ve yetkili olduğum yerlerde hiçbir zaman o güvenlik sistemlerinin satışınada izin vermedim , güvendiklerim hariç . Konudaki üyelik ya da üyelikleri banlamadan önce kişisel görüş bildireyim madem bende . Parası şuyu buyu umrumda değil . Ben yapılan işe bakarım , kaliteye bakarım . SOACS adı altında yapılan her iş kaliteli oldu bu zamana kadar . SOACS dan dili yanıp exesini şuyunu buyunu kırdığını iddaa eden kişi yada kişilerlede oturup konuştum ki gözümle görmedim sadece varsayımlar üzerine konuştum . Bana osmanx in yalakası dendi , o adamın neyini savunuyorsun dendi , kırık exe denilen şeyin bu forum altında paylaşılmasına asla izin vermeyeceğimi söylediğimde arkamdan birçok laf edildi hepsine eyvallah . İşini adam gibi yapabilen en azından benim ve birçoğunun gözünde osmanx / SOACS tır . Osmanx i savunmama sebep olan kısım ise bunca yıldır bu konu hariç hiçbir konu altında yada başka ortamda insanlarla birebir münakaşaya girdiğini görmedim . Sadece işini yaptı . Bu zamana kadarda işi konuşuldu ve umarım öylede devam edecek . AACS BACS CACS . Bugüne kadar çıkan ACS lerin hiçbirine güvenmedim , güvenmeyeceğim . Şuan piyasada yeni yeni güvenlik sistemi çıkarıp satmaya çalışıp kendilerini osmanx ile kıyaslayanlara oturup gülmekten başka birşeyde yapılmaz üzgünüm. Osmanx kendi isteyene kadar , tartışma içeren bir konu olduğu için konu kapalı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt