MYKO PlayKO4U - New World 'ANCİENTS' | Official Acılıs 26 Ekim Cuma 21.00'da ... [V.1299 MYKO]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PlayKO4U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
PARA YATIRMADAN OYNICAKLARIN DİKKATİNE MUTLAKA MESAJIMI CİDDİYE ALIN.
Bilgisayarımda değil Knight için başka oyun için bile bir hile mevcut değil fakat sebep gösterilmeksizin banlandım.Oyunun forumuna detaylı bir konu actım ve nedenini öğrenmekti temel amacım. Sağolsun 1 2 arkadaş destek cıkınca beni forumdanda banladı.Fakat üst sıralardaki clanlardan birsürü oyuncu hile kullanıyor.Buna karşın sembolik olarak sadece 1 kişiye ban attılar.Ben ve benım gibi tl vermeden oynayan emeğiyle birşeyler yapmaya çalışıp yapan ve sonrada en ufak sebep gösterilmemeksizin banlanmak istiyorsanız buyrun indirin oynayın.Mykonun temel amacı emekle bişeyler yapıp eski tadı almak fakat bunu yapan oyuncular benim gibi banlanırken.TL basan kişiler gözardı ediliyor bu playko4u'da.Bu karaktersizlikleri bilerek başlayın.Hee birde adminden kesinlikle bir yanıt beklemeyin.İyi oyunlar

Sadece gm 'in '' Ben burdayım bakın serverla ilgilenip ban atıyorum '' havası yaratmak için attığı banlardan birine denk gelebilir.Sebebini bilmediğiniz bir şekilde emeklerinize veda edebilirsiniz

Geri
Üst Alt