Pluton Empire Tanıtım videosu ve özellikleri..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AleXis39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

AleXis39

Zoru seven cüce.
May
776
3
Öncelikle herkeze merhaba.12 haziranda start alcak olan serverimizi tanıtmaya karar verdik.Server exp oalbildiğince zordur.Yani 1-2 ay gibi bir zaman alabilir 83 olmak.İtem gayet kolaydır görevleri vardir ve basittir.Tek zorluk lv up herkesin birbirinden skill farkı olacak.Bütün exp slotlarının expleri özenle hazırlandı tüm skiller çalışmakta ve hemen hemen bütün charlar eşittir.

NOT : Server valantine db v1 üzerine kurulmuştur.Db de emeğe saygı olmaması için hiç bir oynama yapılmamıştır.Sadece exp rate ve lv up oranlarıyla oynanmıştır ve 1-2 tane stone of xx taşı kaldırılmıştır.Kendilerine bu db'yi paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum ve emeği geçen herkeze allah razı olsun.

Serverimizin tanıtım konusu.Lütfen anketi oylayınız.

http://www.ko-cuce.com/private-serv...in-kolay-oldugu-bir-server-ister-misiniz.html

Tanıtım videomuz.

ForumTR Video - Pluton Empire Tanıtım Videosu

Server şuan vps üstüne kurulu bir testtedir.Vps bize deciated'in yanında hediye geldi bizde deciated sunucumuzu yormamak için vps üzerinden test açtık.

212.174.69.33 isteyen girip serverin nasıl olcana bakabilir.

Bu arada deciated özelliklerimizi de belirtiyim.3 aylık alınmıştır www.bilsan.net.tr kendilerini yakından tanımaktayım ve 7/24 destek almaktayım.

� Intel E2200 İşlemci
� 3 GB Ram
� 160 GB Disk Alanı
5 Mbit Hat Hızı(Paylaşımsız özel sunucu)
� Sınırsız Trafik
� 4 Adet Ip Adresi

Sunucu kapasite : 400

Eğer sc satışından para kazanırsam temmuz ayı için alıcam sunucu ;

� Intel Quad 6600 İşlemci
� 8 GB Ram
� 750 GB Disk Alanı
10 Mbit Hat Hızı(Paylaşımsız özel sunucu)
� Sınırsız Trafik
� 32 Adet Ip Adresi

Sunucu kapasite 1100

Son düzenleme:
Cevap: Pluton Empire Tanıtım videosu ve özellikleri..!

Dört gözle bekliyorum açılmasını , bilgilendirme ve video için teşekkürler.

Tanıtım videosu ve Bilgilendirme İçin Sağolunn Her Playerın İsteyiceği gibi bir server olmuşş açılmasını sabırsızlıklaa bekliyoruzz Başarılarr dilerim...

serverın cok guzel olacagı bellı. kalıtelı zor server bulmak zor coktandır bole bı server beklıyoduk 12 gun daha beklıcez :=))

h.o umut belki yazın bende başlarım inş koxpsuz bi serwer olur sana qüweniom adminlikte ;):)

Hayırlı Olsun Umut İnşallah Koxpsuz Lamersiz Güzel Bir Server Olur..

FRMTR olmasaydı izlerdim :)

kusura bakma :)

FRMTR olmasaydı izlerdim :)

kusura bakma :)

metacafe.com ve youtube.com görüntü kalitesinden dolayı kabul etmiyordu.izlesene.com da yavaş bir site olduğu için mecburen buraya yüklemek zorunda kaldım.Olsun zahmet edip yorum yazdın ya oda yeter.En azından tanıtım konusunu okuyup ankete katılmanda beni memnun eder :)

Şu patraculusmu ne var ya şuan kapalı useride vardi kapandımı ne oldu bak onun gibi zor bir server açarsan geliriz

Full Myko başka birşey yok

Moderatör tarafında düzenlendi:

metacafe.com ve youtube.com görüntü kalitesinden dolayı kabul etmiyordu.izlesene.com da yavaş bir site olduğu için mecburen buraya yüklemek zorunda kaldım.Olsun zahmet edip yorum yazdın ya oda yeter.En azından tanıtım konusunu okuyup ankete katılmanda beni memnun eder :)

izlesene.com yavaşmı ? :)

Asıl FRMTR yavaş :hıh:

diğer bir sürü video siteleri var :)

araştırsanız :)

izlesene.com yavaşmı ? :)

Asıl FRMTR yavaş :hıh:

diğer bir sürü video siteleri var :)

araştırsanız :)

Bende FRMTR daha hızlı seni bilemem.Önceden doğru yavaştı ama sen galiba forumtr girmeye girmeye aklında öyle kalmış.İstersen bide şimdi dene aradaki farkı görüceksin ;)

qerçekten qüzeL Server oLacaq ): ßeqliyoruzZ...

Çok Zor 1 - 2 Ayda Ben Uskoda 83 Olurum :S

Geri
Üst Alt