Öncelikle herkeze merhaba.12 haziranda start alcak olan serverimizi tanıtmaya karar verdik.Server exp oalbildiğince zordur.Yani 1-2 ay gibi bir zaman alabilir 83 olmak.İtem gayet kolaydır görevleri vardir ve basittir.Tek zorluk lv up herkesin birbirinden skill farkı olacak.Bütün exp slotlarının expleri özenle hazırlandı tüm skiller çalışmakta ve hemen hemen bütün charlar eşittir.
NOT : Server valantine db v1 üzerine kurulmuştur.Db de emeğe saygı olmaması için hiç bir oynama yapılmamıştır.Sadece exp rate ve lv up oranlarıyla oynanmıştır ve 1-2 tane stone of xx taşı kaldırılmıştır.Kendilerine bu db'yi paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum ve emeği geçen herkeze allah razı olsun.
Serverimizin tanıtım konusu.Lütfen anketi oylayınız.
http://www.ko-cuce.com/private-serv...in-kolay-oldugu-bir-server-ister-misiniz.html
Tanıtım videomuz.
ForumTR Video - Pluton Empire Tanıtım Videosu
Server şuan vps üstüne kurulu bir testtedir.Vps bize deciated'in yanında hediye geldi bizde deciated sunucumuzu yormamak için vps üzerinden test açtık.
212.174.69.33 isteyen girip serverin nasıl olcana bakabilir.
Bu arada deciated özelliklerimizi de belirtiyim.3 aylık alınmıştır www.bilsan.net.tr kendilerini yakından tanımaktayım ve 7/24 destek almaktayım.
� Intel E2200 İşlemci
� 3 GB Ram
� 160 GB Disk Alanı
� 5 Mbit Hat Hızı(Paylaşımsız özel sunucu)
� Sınırsız Trafik
� 4 Adet Ip Adresi
Sunucu kapasite : 400
Eğer sc satışından para kazanırsam temmuz ayı için alıcam sunucu ;
� Intel Quad 6600 İşlemci
� 8 GB Ram
� 750 GB Disk Alanı
� 10 Mbit Hat Hızı(Paylaşımsız özel sunucu)
� Sınırsız Trafik
� 32 Adet Ip Adresi
Sunucu kapasite 1100
NOT : Server valantine db v1 üzerine kurulmuştur.Db de emeğe saygı olmaması için hiç bir oynama yapılmamıştır.Sadece exp rate ve lv up oranlarıyla oynanmıştır ve 1-2 tane stone of xx taşı kaldırılmıştır.Kendilerine bu db'yi paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum ve emeği geçen herkeze allah razı olsun.
Serverimizin tanıtım konusu.Lütfen anketi oylayınız.
http://www.ko-cuce.com/private-serv...in-kolay-oldugu-bir-server-ister-misiniz.html
Tanıtım videomuz.
ForumTR Video - Pluton Empire Tanıtım Videosu
Server şuan vps üstüne kurulu bir testtedir.Vps bize deciated'in yanında hediye geldi bizde deciated sunucumuzu yormamak için vps üzerinden test açtık.
212.174.69.33 isteyen girip serverin nasıl olcana bakabilir.
Bu arada deciated özelliklerimizi de belirtiyim.3 aylık alınmıştır www.bilsan.net.tr kendilerini yakından tanımaktayım ve 7/24 destek almaktayım.
� Intel E2200 İşlemci
� 3 GB Ram
� 160 GB Disk Alanı
� 5 Mbit Hat Hızı(Paylaşımsız özel sunucu)
� Sınırsız Trafik
� 4 Adet Ip Adresi
Sunucu kapasite : 400
Eğer sc satışından para kazanırsam temmuz ayı için alıcam sunucu ;
� Intel Quad 6600 İşlemci
� 8 GB Ram
� 750 GB Disk Alanı
� 10 Mbit Hat Hızı(Paylaşımsız özel sunucu)
� Sınırsız Trafik
� 32 Adet Ip Adresi
Sunucu kapasite 1100
Son düzenleme: