Premium Farkı :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ConfusioN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Premium Farkı :)

bende olsam aynını yapardım

Ionia'da Plat'ım Vardı , 66lwl'de ban yedik hf'den

usko oynanmaz salla go pvp

ayy süper ya xD konusmaya bak xD

para her ayıbı örter derlerde inanmazfım.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hmm acayip bi olay tabi her yerde oldugu gibi para herşeyi çözer..!

sana inanmıyorum :D :D

Plat + Hf Hala Ban Yemeyen Arkadaşım Var :)

Bronze Premium varken, köpek'im , msn koxp , gavoltlar da para kasıyorum. Gm bir sağa bir sola çekti ama koxp'u bozamadım, 2 dakika sonra banlandım:) 999 gün..
Bazıları banlamayı sevmıyor ki takdir ettiğim gm'ler.. Koxp da olsa emeğe saygıları var. Sonuçta birine zarar vermiyor sadece kendi kasıyor. Colony Zone - Colony Zone Base - Ardream'da koxp kullandıkmı ceza vermeleri lazım..

onların akLında para var

keşke 30 gunluk ban atılsa.maradonda pazarda banlandım ustelık bır mageydım.ve charı actım acalı emegımle kastım.sonuc : suresız ban :@ f***k gm :@

OnLarın Amacı oyuncuLarı Çeqmek deqiL .. Millete pre aLdırıp Para kazanMak.. GM'Ler KiminLe iLqiLeniorqi.. AdamLar Aksama kadar Koxpda Exp kasiorlar BanLayan yok.... Para Para Para.. (:

hf koxp 1 bakıma uskonun cıkardı koxp arlar yenı patch geldı anda hf guncellenıor farkındaysanız

ben Diesde 63 Lvldim Gold Pre Almıştım Koxptan Tık Diye Banladılar gmler kimde pre var kimde pre yok göremiyor arada bi göz boyama amacıyla 15-20 kişi banlıyorlar kafamızda bu adamda pre var yazmıyorya :D

Geri
Üst Alt