Premium Farkı :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ConfusioN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

ConfusioN

Guest
Selam sizlere uskoda başımda geçen bir olayı anlatmak istiyorum..

Oyundayken "korlash" adlı gm pm attı.

Korlash; Sende hile türü bir program var, bu seferlik affediyorum bir daha kullanırsan oyunla erşimini keseceğim.

Düşüncem;Bence bronze premium yeni olduğu için beni banlamadı..

Sonra her gün hell hound slot 1 de koxp kurup kasan MucahitKedi(79) adlı oyuncuyu şikayet ediyorum.

Ben; MücahitKedi hile programı kullanıyor.

korlash; Onu online olarak göremiyorum.

Ben; Hell hound slot 1 o online.!

Korlash; Sana inanmıyorum..

Düşüncem; Adam 79 levele kadar koxp ile kastı platinium premium var.. Usko gmleri premium ve hf koxp kullananları ilk uyarıyor sonra 30 gün ban atıyor(Czde kullanmıyanlar)

RESİMLER..

f4653ec9e5.jpg

67b2603d52.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Premium Farkı :)

=) Usko nun paradan başka düşündüğü bişey mi var ??

Selam sizlere uskoda başımda geçen bir olayı anlatmak istiyorum..

Oyundayken "korlash" adlı gm pm attı.

Korlash; Sende hile türü bir program var, bu seferlik affediyorum bir daha kullanırsan oyunla erşimini keseceğim.

Düşüncem;Bence bronze premium yeni olduğu için beni banlamadı..

Sonra her gün hell hound slot 1 de koxp kurup kasan MucahitKedi(79) adlı oyuncuyu şikayet ediyorum.

Ben; MücahitKedi hile programı kullanıyor.

korlash; Onu online olarak göremiyorum.

Ben; Hell hound slot 1 o online.!

Korlash; Sana inanmıyorum..

Düşüncem; Adam 79 levele kadar koxp ile kastı platinium premium var.. Usko gmleri premium ve hf koxp kullananları ilk uyarıyor sonra 30 gün ban atıyor(Czde kullanmıyanlar)

RESİMLER..

f4653ec9e5.jpg

67b2603d52.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler fakat sana inanmıyorum dememiş adamın bişey kullandığına inanmıyorum demiş.Gerçi bişey farketmez ama (:

Akara'da Platinuim Plat Varken Ban Yemiştim Birde Paralı Koxp Vardı Yazıklar Olsun hö

bu ne **** şimdi adam gibi birşey yazın

platin sahibiyseniz solo ve gözden uzak yerlerde durursanız %99 ban yemiyosunuz.

Ard arda 5 charım banlandı carnacta bir haftada :D

Akarada BlodYGirL Ardream Kasiyodum Şeydan Dürttü :T Hadi Kasayim Dedim plat aldım koxpla 3 günde gg lerde 69 oldum :T Base de Hf yi açık unutmuşum calismiodu ama banned :T

Güzel Paylaşım TY..........

tesekkurler...

ole birşey olsa ocak ayinda ki1Lee adli priestim seek açık ve koxper parti onumde seek açık birde plat var ! ustumde walrky felan gm tpledi banlandim.. boş yere ticketlere verilen cevap kendi istegince banlandiniz

benim dıesde çarım vardı yeni açmıştı plat vardı daha yeniydi ve sınırsız ban yedi uyarılmadan koxp yüzünden buuna be diyecen

Geri
Üst Alt