Premium Sistemi [Tamamen farklı, yeni, bugsız (aslında sizinkinden eski ve bugsız)]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Premium Sistemi [Tamamen farklı , yeni , bugsız (aslında sizinkinden eski ve b

Teşekkürler

Cevap: Premium Sistemi [Tamamen farklı , yeni , bugsız (aslında sizinkinden eski ve b

fx55 Bu senin Kodun Her Girişte Herkesin Bilgilerini Kontrol Ediyor.Üye Sayısı Fazla Olan Bilgisayarda Kasmaya Sebeb Olur.

Şu şekilde Yapabiliriz :

UPDATE TB_USER
SET PremiumType ='0'
Where PremiumDays <= GetDate() and PremiumType = '1' and StrAccountID = @AccountID

Bu Kodu Account_Login de Uygun Bi Yere Yapıştırırsak sorun tamam :)
Hem Daha Kolay

Çok Yararlı Bilgi Teşekkürler :)

Ellerine sağlık Alpercim :D

PremiumDays o anki tarihten az olduğunda type ı 1 yapmıyor yine premiumlu oluyor user

Prosedür olarakta şunu eklersek tam sorunsuz oluyor sanırım haddime düşmez ama :D

1. olarak
Kod:
CREATE PROCEDURE PREMIUM_UPDATE
AS
UPDATE TB_USER
SET PremiumType ='0'
Where PremiumDays <=  GetDate()  and PremiumType = '1' 
GO
2. olarak ta account_login e
Kod:
SELECT @pwd = strPasswd FROM [dbo].[TB_USER] WHERE strAccountID = @AccountID and idays=6
IF @pwd IS null
bunun hemen üstüne
Kod:
EXEC PREMIUM_UPDATE
eklersek sorunsuz teşekkürler matrix

bu kod ile "bu kod kasar" diyen arkadaşın verdiği kodkar tamamen aynıdır..

Denendi onaylandı; 0 gün varken premium vermiyor...

Tüm Üyeleri Kontrol Ediyor Bu Kod ben O yüzden Söylemiştim.Benim verdiğim Kod ise ssadece giriş yapan kullanıcıyı

bende hiç kimseye premium vermio tb user ı update edip getdate +3 yaptım ama 3 gün pre aldığım charım olmadı daha :S

teşekkürler

ya bu oto pre vermiyormu 3 gün premiumdays'e getdate()+3 premiumtype (0) yaptim otomatik pre vermiyor TB_User de 3 gün ileriye tarihi veriyor ama premiumu vermiyor premiumtype 0 dio QA lemi verecez hep

ya bu oto pre vermiyormu 3 gün premiumdays'e getdate()+3 premiumtype (0) yaptim otomatik pre vermiyor TB_User de 3 gün ileriye tarihi veriyor ama premiumu vermiyor premiumtype 0 dio QA lemi verecez hep

premiumtype default değerini 1 yap

premiumtype default değerini 1 yap

cok saol oldu bise soracagim diyelim biri üyeligi saat 18:00 da aldi ertesi gün 18:00 da premiumu düsmesi lazim dimi

bu Jop ayarini yapmisdik 00:00 da düsüyo pre Jop nasil kaldiracagim

cok saol oldu bise soracagim diyelim biri üyeligi saat 18:00 da aldi ertesi gün 18:00 da premiumu düsmesi lazim dimi

bu Jop ayarini yapmisdik 00:00 da düsüyo pre Jop nasil kaldiracagim

uyguladığın jobları Management --SQL Server Agent -- Jobs dan görebilirsin.

Ne demek ben Şu ana Kadar Onun Kadar Kod lardan anlayan görmedim....

Katılıyorum.ilk Server kurmaya heveslendiğim gün Matrix'in inv.editör kodunu gördüm.Bu ne lan dedim :D Arkadaş dedi hepsi bu tarz şeyler.O gün server kurmaktan vazgeçip tüm adminlerden özür dilemiştim.Ama zamanla alışıyor insan şimdi bn bile pro. yazabilirim :){beLki}

Kodları tam olarak nereye ekleyeceğiz biraz daha açar mısın güzel arkadaşım.

Teşekkürler.

Matrix:D Alpercim soal

guzel paylasim tsk matrix

Teşekkürler Paylaşım İçin :cool:

Geri
Üst Alt