NightRide*
Member
- Ağu
- 84
- 0
Bütün Yönetim üyeleri Birgün konseyde toplanmış sadece 1 konu üzerinde konuşuyorlardı.Metin2 Private Server.Herkes ortaya birşeyler attı.Bazı ise daha ne olacağı bilmeden herkesin oyun kurulduğunda alacakları rütbeleri ve özelliklerini saydılar.O aradan
Enes(ColdFire):
-Daha birşey kurmadan ne oluyoz, Hoop! dedi.
Onur([RİZE]Onur151) direk lafa karıştı:
-Sen GA ol, Sen GM ol...diye başladı konuşmaya..Geldik oyunu kurmaya, ee kurcaksınız mı ?
Konsey cevap verdi:
-Oo
nur senin kafa uçmuş yaa..Noluyo abi biz burda ne konuşuyoz sen ne diyon ? Veritabanından haber varmı peki ?
Burak([Rna]MajeziK):
-Veritabanını buldum, Ancaaak..Ancak nasıl kurulacağı bilmiyorum ki? Yardım olacak varmı?
Konseyden çıt yok..Burak'ın içindeki umut bir anda sönüverdi.. Hiç kimse bu konu hakkında birşey söylemiyordu.O arada ses geldi, bir konsey üyesinden..Konseyin bakanıydı bu.Adı Emrah(Admin).Başladı söze:
-Siz hele bulun Veritabanını(DB) ben hallederim..
Burak([Rna]MajeziK araya girerek:
-Pekala ben size DB ve Register vereyim siz halledin dedi.
Mustafa(kralmustafa):
-Ha?Ne?Ne diyon sen Burak?Aklın yerinde mi?Valla mı söylüyon?Ver dosyaları ben yapayım ya.Biliyon beni burada en iyi ben biliyom PC .
Reg(ister) istemese istetcez olum reg'i.
Utku(toretto111) söze karışarak:
-(Negatif Başlayarak)Abi istesenizde istemesenizde o serveri yok bilin.Hayalinizde gördüğünüz şeyler ya onlar Hayalle yaşamalayım,
Lütfen olmuyor böyle yaV! :icon_sunrise:
İnfazcı([EsK]İnfazcı) konuştu:
-Abi bencede ya ben Utku'ya katılıyorum.Bu server işi yalandır.Onun için bilgisayarı baya baya bilmek lazım(Fare'nin ingilizcesini yani
).
Mustafa işin karına girerek:
-Ooo..!Siz dosyaları verin ben satarım matarım bişeler yaparım.Keşke(demeden önce MasterCard) Ko pvp server kurmak kadar basit olsa.
Harbiy:
-Siz oyunu kurunda benide bişeler yaparsınız artık.Az havam olsun dimi
Osman(Volkadac):
-Bide altımızda ferrari olsa varya
Öyle bi konuşuyosunuz ki.İnsan gerçek sanır :a:
Berkay(bekot99):
Valla süper olur ha.Çok iyi fikir yani.Ama site çok yavaş olur.Biz naparız o zaman
WarriorofJustice:
-Gaza geldim varya
Hemen kuralım şu oyunu :sakalli:
Burak([Rna]MajeziK):
-Oho..!Siz bu işi çocuk oyuncağı sandınız beyler.Az toplanın ya.Hop desem ölceksiniz valla ha .Çocuk oyuncağı olsa bunlar keşke.Eğer olsaydı herkes server açardı ya.
By_Devrim:
-Ben bişeler indiriyorum ama ne olduğunu bende bilmiyom ki
Çağatay(Hiperix):
-Negatif olmayalım.Belki birşeyler yapabiliriz..
Onur([Rize]Onur151):
-Olum varyaaaaaa..Ben sizi Bilgisayar bilgimle yenerim laaaaaan
Enes(ColdFire):
-Daha birşey kurmadan ne oluyoz, Hoop! dedi.
Onur([RİZE]Onur151) direk lafa karıştı:
-Sen GA ol, Sen GM ol...diye başladı konuşmaya..Geldik oyunu kurmaya, ee kurcaksınız mı ?
Konsey cevap verdi:
-Oo
Burak([Rna]MajeziK):
-Veritabanını buldum, Ancaaak..Ancak nasıl kurulacağı bilmiyorum ki? Yardım olacak varmı?
Konseyden çıt yok..Burak'ın içindeki umut bir anda sönüverdi.. Hiç kimse bu konu hakkında birşey söylemiyordu.O arada ses geldi, bir konsey üyesinden..Konseyin bakanıydı bu.Adı Emrah(Admin).Başladı söze:
-Siz hele bulun Veritabanını(DB) ben hallederim..
Burak([Rna]MajeziK araya girerek:
-Pekala ben size DB ve Register vereyim siz halledin dedi.
Mustafa(kralmustafa):
-Ha?Ne?Ne diyon sen Burak?Aklın yerinde mi?Valla mı söylüyon?Ver dosyaları ben yapayım ya.Biliyon beni burada en iyi ben biliyom PC .
Utku(toretto111) söze karışarak:
-(Negatif Başlayarak)Abi istesenizde istemesenizde o serveri yok bilin.Hayalinizde gördüğünüz şeyler ya onlar Hayalle yaşamalayım,
İnfazcı([EsK]İnfazcı) konuştu:
-Abi bencede ya ben Utku'ya katılıyorum.Bu server işi yalandır.Onun için bilgisayarı baya baya bilmek lazım(Fare'nin ingilizcesini yani
Mustafa işin karına girerek:
-Ooo..!Siz dosyaları verin ben satarım matarım bişeler yaparım.Keşke(demeden önce MasterCard) Ko pvp server kurmak kadar basit olsa.
Harbiy:
-Siz oyunu kurunda benide bişeler yaparsınız artık.Az havam olsun dimi
Osman(Volkadac):
-Bide altımızda ferrari olsa varya
Berkay(bekot99):
Valla süper olur ha.Çok iyi fikir yani.Ama site çok yavaş olur.Biz naparız o zaman
WarriorofJustice:
-Gaza geldim varya
Burak([Rna]MajeziK):
-Oho..!Siz bu işi çocuk oyuncağı sandınız beyler.Az toplanın ya.Hop desem ölceksiniz valla ha .Çocuk oyuncağı olsa bunlar keşke.Eğer olsaydı herkes server açardı ya.
By_Devrim:
-Ben bişeler indiriyorum ama ne olduğunu bende bilmiyom ki
Çağatay(Hiperix):
-Negatif olmayalım.Belki birşeyler yapabiliriz..
Onur([Rize]Onur151):
-Olum varyaaaaaa..Ben sizi Bilgisayar bilgimle yenerim laaaaaan