✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
CREATE PROCEDURE KING_INSERT_PRIZE_EVENT
@byType tinyint,
@byNation tinyint,
@nAmount int,
@strUserID char(21)
AS
DECLARE @nType tinyint
IF @byType = 3
BEGIN
SET @nType = 5
END
ELSE IF @nType = 4
BEGIN
SET @nType = 6
END
UPDATE KING_SYSTEM SET nNationalTreasury = nNationalTreasury - @nAmount WHERE byNation = @byNation
/Prize komutu ebenezerle alakası yoktur.Sorun Db den kaynaklanıyor.
Krallık Prize Event Fixlemeyi Anlatiyorum.Tamamen Bana Ayitdir.Eskiden Verilen bir Producer Vardı Oda Bozuktu Ebenzeri Kapatiyordu. Aİ Server hata veriordu bunda asla öle bir sorun yok.güle güle kullanın.
"Procedures" Bölümüne Girerek Önce "KING_INSERT_PRIZE_EVENT"
İsimli Procedures i Siliyoruz.
Hemen Sonra SQL Query Analyzer'i Çalıştiyoruz.;
Aşagıda Verdigim Kodu Db nizi Seçerek F5 e Basiyorsunuz.!
Kod:CREATE PROCEDURE KING_INSERT_PRIZE_EVENT @byType tinyint, @byNation tinyint, @nAmount int, @strUserID char(21) AS DECLARE @nType tinyint IF @byType = 3 BEGIN SET @nType = 5 END ELSE IF @nType = 4 BEGIN SET @nType = 6 END UPDATE KING_SYSTEM SET nNationalTreasury = nNationalTreasury - @nAmount WHERE byNation = @byNation
HAKKETİYSEM +REP
Krallık Prize Event Fixlemeyi Anlatiyorum.Tamamen Bana Ayitdir.Eskiden Verilen bir Producer Vardı Oda Bozuktu Ebenzeri Kapatiyordu. Aİ Server hata veriordu bunda asla öle bir sorun yok.güle güle kullanın.
"Procedures" Bölümüne Girerek Önce "KING_INSERT_PRIZE_EVENT"
İsimli Procedures i Siliyoruz.
Hemen Sonra SQL Query Analyzer'i Çalıştiyoruz.;
Aşagıda Verdigim Kodu Db nizi Seçerek F5 e Basiyorsunuz.!
Kod:CREATE PROCEDURE KING_INSERT_PRIZE_EVENT @byType tinyint, @byNation tinyint, @nAmount int, @strUserID char(21) AS DECLARE @nType tinyint IF @byType = 3 BEGIN SET @nType = 5 END ELSE IF @nType = 4 BEGIN SET @nType = 6 END UPDATE KING_SYSTEM SET nNationalTreasury = nNationalTreasury - @nAmount WHERE byNation = @byNation
HAKKETİYSEM +REP