ProfessionalKO GİRCEKLERE ÖNGÖRÜŞ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kreaxes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba , Dediklerinde haklısın ki Arkasıda var server Sahibi BAHRİ ERGÜL adli Şahsiyete aittir. Sürekli Daha önce Acilmiş serverlerin üzerinden o aciyormuş gibi yapip Vur kac yapan arkadaştır , Hatta Kendisi Vurkac yaptiği paralar ile YOURKO OSKODA Oynuyor :)
Server sahibi falan değilim yanliş anlaşilma olmasın sadece oyuncuyum. Bu tur sahte isimlerle acilan mykolarda oynamak yerine sizde yourko , Osko gibi sunuculari bekleyip oynuyabilirsiniz.

internationalko ,MykoDenincebiz, professionalko daha arkadası vardıda hatirliyamiyorum Bunlari hepsi bu arkadaşa aittir. Sadece Vur Kaç Yapiyor Vur Kaç diyerek sadece aklınıza pustan alinan ürünler gelmesin , Yandaşlarina KC veriyor oyunda en az 5 ekip destekli useri cok göstermek için Yani Sıra Bazi Siteler üzerinden GB satişi İtem satişi Vs Hepsini Gerçekleştiriyorlar.

@kreaxes valla arkadaşim ben yourko bekliyorum ki bir cok arkadaşimizda öyle , Canım sıkılıyor illede oynuyacam diyorsan kendine herhangi pk server sec öylesine takil emek gerektiren servere girip paranı harcama şuandaki her server çöp , İki seceneğim olucak sana
DeathKo 21xx Farm server
Yourko Yakında açıçak Myko Serverin en iyisi İllagal yok ...

Geri
Üst Alt