MYKO ProfessionalKO [Lv. 72 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 16/10/2021 - 19:00 Turkey Time]

20fvu5f.png

2lstsn6.png

smd92f.png

qzkf8k.png

2hwo61d.png

2jb31ab.png

30shpag.png

f2m2rc.png

293h9fn.png

11resf8.png

destek item var oyunda. bazı oyuncuların itemlerine bakmak engellenmiş !.........

Panel kontrol sistemimiz ile kullanıcıların itemlerini başka kullanıcılara kapatma özelliğimiz bu. Yani isteyen herkes itemlerini kapatabilir ya da herkese görünür yapabilir.
Biz asla kimseye yalan söylemeyiz ve kimsenin emeğine saygısızlık etmeyiz. Destek item satışımız vs. de söz konusu değildir. Birçok kullanıcının serverimizi desteklemesi ve bizimle oynaması da bu yüzdendir.

Panel kontrol sistemimiz ile kullanıcıların itemlerini başka kullanıcılara kapatma özelliğimiz bu. Yani isteyen herkes itemlerini kapatabilir ya da herkese görünür yapabilir.
Biz asla kimseye yalan söylemeyiz ve kimsenin emeğine saygısızlık etmeyiz. Destek item satışımız vs. de söz konusu değildir. Birçok kullanıcının serverimizi desteklemesi ve bizimle oynaması da bu yüzdendir.

güvenilir olduğunuzu söyleyip soru işareti bırakmaktan başka bişey değil. öyle bir seçenek sunuyorsanız bile yanlış. adamın birinde dragon sembolu olcak ve ben onun beni neyle kestiğini bilemicem ve bu adam normal dmg vurmicak. 3 kişi canını indiremiceksin. bu söylediklerimi sağlayacak item normal yollardan yok.

ayrıca bir oyuncunun %100 aktivitesi nasıl pk olur. baska hic bi yer gormemis ve direk pk ya baslamis. çok hoş dostum

30 dakika içinde Lunar War başlayacak. Keeperi öldüren 300 KC ile ödüllendirilecek.

Savaştan sonra da 50x Etaroth atılacak.(Exp Event)

Geri
Üst Alt