profosyonel arkadaşlar bakarsa ve yardımlarını esirgemezse mutlu olurum.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan awe7887
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

awe7887

Active Member
Eyl
1,604
0
1299 kendi pcme kendi çapımda server kurdum herseyını halletım sıkıntı yok bir çok editörü kullanmayı becerdım
sadece drop edıtorde takıldım dropları ayarlıyorum server reset atıorum gırıorum bakmaya droplar yok b konuda yardımız olurmu olursa cok sevınırım ayrıca

1299 pk db yuklu baslangıv item vs vs ama baslangıc ıtemlerınde yuzuk kısmında rof yok onu nasıl halledebılırım ?

tesekurler çok saolun sımdıden

Cevap: profosyonel arkadaşlar bakarsa ve yardımlarını esirgemezse mutlu olurum.!

Dropları Koyarken 3. Ve 4. Slotlara Koy

Cevap: profosyonel arkadaşlar bakarsa ve yardımlarını esirgemezse mutlu olurum.!

ekli droplar vardı onları kaldırdım yerıne benım ıstedıklerımı koydum ama hala aynı :S

1299 kendi pcme kendi çapımda server kurdum herseyını halletım sıkıntı yok bir çok editörü kullanmayı becerdım
sadece drop edıtorde takıldım dropları ayarlıyorum server reset atıorum gırıorum bakmaya droplar yok b konuda yardımız olurmu olursa cok sevınırım ayrıca

1299 pk db yuklu baslangıv item vs vs ama baslangıc ıtemlerınde yuzuk kısmında rof yok onu nasıl halledebılırım ?

tesekurler çok saolun sımdıden

1. Olarak İyi Düzgün Bir Editör İndirmende yarar var cnki kendi görüşümce piyasadaki çoğu drop editör bu işi düzgün yapamıor

2. olarak arkadaşın dediği gibi 4 ve 5. slotlara koy + drop düşme oranını %100 yapma bazen bu bile sıkıntı çıkara biliyor %85 veya %90 yapsan belki sorunun çözülür.

Drop için aklıma gelen bunlar düzgün bir editör bulmak şart

3. Başlangıç İçin Trayhoper Editör Arşivini İndirip Balangıç Editörle istediğin gibi başlangıç itemlerini değiştirebilirsin

Kolay Gelsin :)

tesekurler saolun

46 minutes dakika sonra eklenen:

peki databseyi editlememde yardımcı olucak arkadas olurmu ?

dbde baslangıc ıtemlerı tam gozukmuor rof vsvs shard yerıne editledigim raumların gozukmesını ıstıyorum
banka itemlleri tam deıl yine vent veya telefon uzerınde konusarak edıtledıgım ıtemler var onların eklnemesi

eger elinden gelirse sorunsuz bdw ve 1ws 1 yardımcı olucak arkadasların pm veya 05079879620 veya [email protected]

çok ücret veremem ama elimden gelenı yaparım yada konusur anlasırız tesekurler sımdıden

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt