Konu Yazar CZFT Sehri-i Hüzün Ara 224 0 28 Nis 2009 #1 Arkadaşlar Oyundan İtemi Çekiyorum fakat inventorye gelmiyor WEB_ITEMALL da kayıtlı kalıor orda Strcharıd bölününde itemi aldığım charın nıckı yazması lazım bn elimle ordan yazınca item inventorye gelior bunu nasıl halledebilirim.. İyi Forumlar..
Arkadaşlar Oyundan İtemi Çekiyorum fakat inventorye gelmiyor WEB_ITEMALL da kayıtlı kalıor orda Strcharıd bölününde itemi aldığım charın nıckı yazması lazım bn elimle ordan yazınca item inventorye gelior bunu nasıl halledebilirim.. İyi Forumlar..
G GoldenShark Member Kalemi Kırıldı! Mar 590 13 28 Nis 2009 #2 Cevap: Pus Yardım buyur hö RapidShare Webhosting + Webspace
Konu Yazar CZFT Sehri-i Hüzün Ara 224 0 28 Nis 2009 #3 Cevap: Pus Yardım bu ne kardeş client ne işime yarıyacak ?
R ramco884 Member Ara 370 0 28 Nis 2009 #4 Cevap: Pus Yardım matrax paneLde pus sistemi mevcut exene serverinin ip siini pus sistemine yaparsan kullanabilirsin :
Cevap: Pus Yardım matrax paneLde pus sistemi mevcut exene serverinin ip siini pus sistemine yaparsan kullanabilirsin :
4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 1,197 19 28 Nis 2009 #6 Cevap: Pus Yardım Trailator_xl senin "DAYI" Semih , Joaquin amad vb.. ile ilgin varmı konu kilit bu arada..
Cevap: Pus Yardım Trailator_xl senin "DAYI" Semih , Joaquin amad vb.. ile ilgin varmı konu kilit bu arada..
Konu Yazar CZFT Sehri-i Hüzün Ara 224 0 28 Nis 2009 #7 Cevap: Pus Yardım zuhaha Sen kimsin Güzelim Adımı nerden bilosun
G GoldenShark Member Kalemi Kırıldı! Mar 590 13 30 Nis 2009 #8 Cevap: Pus Yardım dün gece biraz içmiştim hö doğal olarak yanlış link vermişim Ko-cuce/genel bölümüne bak Web_ItemAll diye paylaştım
Cevap: Pus Yardım dün gece biraz içmiştim hö doğal olarak yanlış link vermişim Ko-cuce/genel bölümüne bak Web_ItemAll diye paylaştım