Pvp Ko'lara Girerken Pc Kilitlenmesi YARDIM!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sabane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sabane

New Member
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle size sistemimi yazayım ki bilgi sahibi olun;

Windows 7 Ultimate - 64 bit işletim sistemi

8 GB RAM

1 Gb 256 bit radeon sapphire graphic card

İntel Core i5-2400 CPU @ 3.10 GHz 3.30 GHz

Gelelim konuya. 64 bit'in ko için yaratılmadığını biliyorum :a: Pvp server indirirken özellikle 64 bit fix olanları indiriyorum. Şöyle diyeyim ; 10 Tane başka başka 64 bit fix server indiriyorsam 1 i zor açılıyor. Yani diğer 9 serveri oynayamıyorum. Homeko DB ler ne işse rahatlıkla açılabiliyor. Oldschool falan. Sorun tam olarak şu, Launcher patch atıyor, Launcheri açıyorum starta basıyorum. Hani starta bastıktan sonra kum saati çıkar ya yükleniyor gibisine , ondan çıkıyor ve başlangıç id pw girme yerine bile gelmeden yani oyun açılmadan kum saatinde bilgisayar kilitleniyor. Tek çözüm reset. Sistemimde gayet iyi. Çözemedim :v: Yardımlarınızı bekliyorum sıkıldım :icon_eek:

Cevap: Pvp Ko'lara Girerken Pc Kilitlenmesi YARDIM!

Öncelikle windows 7 , xp tabanlı programlarda genellikle sorun çıkartır bu sadece pvp clientleri için geçerli değil fakat bunun farklı yöntemlerini arkadaşlarımız daha önceden paylaşmışlardır.

Burada OldschoolKO adında bir serverdan bağsetmişssin kullandıkları sisteme bakarsak koguard ve koguard.exeleri windows 7 ve diğer tüm işlemtim sistemlerinde çalışması için - netframework 2.0 indirmenizi öneriyorum..

Eğer sorunları kökten halletmek istiyorsan XP Kurmanı öneririm.

Sıradan herkezin vereceği cevabı yazdım umarım yardımcı olmuşumdur.
Saygılar.

Son düzenleme:

Öncelikle cevabın için teşekkürler. Xp kurmayı istiyorum canı gönülden fakat tam performans için onun bana 64 biti lazım :a: Elinde varsa veya link vs. yardımcı olursan çok sevineceğim. Birde biraz araştırdım bu donma uyumsuzlukla alakalı bir şey değilmiş. Yani donma sanırsam sistem dosyası eksikliği ? Yada bir çeşit engelleme olabilir sanırım bilemiyorum. Bir fikrin var mı ? Xp bulursam zaten direk formatı atacağım.

Bendede aynı hataya benzer bir hata vardı virüs programını iptal ettim çözüldü.
2.Çözüm yolu olarak pc desteği veren büyük forumlarda araştırmanı isterim bu konuyu en net cevapları anca oralardan alabilirsin.

Tek Sıkıntı . Yeni bazı antiler tbl dosyalarını şifrelerler. Yani encode yapısını şifrelerler. Başka exe ile girince şifreyi çözemeyince girişte kalırsınız. Normal bir data klasörü kullanın. Diğer Exe'ler sorunsuz bir şekilde çalışacaktır... Denenmiştir... Bende bu sıkıntı vardı. Servere giren max 20 kişiydi. Bunu Düzelttim. Sorunsuz bir datayı tüm oyunculara dağıttım. ve suan 250+ online

Geri
Üst Alt