PvP'de İlk Orjinal Ronark Land Base, Orders War Zone Ve Usko Maradon

Cevap: PvP'de İlk Orjinal Ronark Land Base, Orders War Zone Ve Usko Maradon

DB'ye Değil Ama İmzana Bittim Knka :)

[email protected] vps ye kurucam fakat oyuna girebilmem ıcın bi exe lazım

bendekıler girmıyor 1299 exeler girmıyor yardm edermsnz

[email protected] vps ye kurucam fakat oyuna girebilmem ıcın bi exe lazım

Moderatör tarafında düzenlendi:

güzel db paylaşım içn saoLll

lutfen yardım edin ya

Süper :S Bu Kadar Çalışmama 2000 Görüntüleme 83 Cevap Sagolun :S

Şu An Zaten Cafedeyim Malesef Edemicem Evde Nette Yoq Son 10 Dakka :S Malesef Yarın Gelicem tekrar Cafe O Zaman Yardım ederim Olurmu

vps ye kurucam fakat oyuna girebilmem ıcın bi exe lazım

vps ye kurucam fakat oyuna girebilmem ıcın bi exe lazım

Kardeş ebenezer ile exe ni editle yani ebenezer 1299 versiyonsa exe de 1299 olması lazım eğer 1298 olursa new client der oyuna sokmaz..

kardesım bişey diycem sen bu filesleri paylastında fileslere uyumlu exe yok oyuna nasıl giricez bi dusun orasını ben kurdm baska files işe yaramıyor bu fileslerlede oyuna girilmyıor sımdı acil yardım

Kardeş ebenezer ile exe ni editle yani ebenezer 1299 versiyonsa exe de 1299 olması lazım eğer 1298 olursa new client der oyuna sokmaz..

ben 1299 exe kullanırsam herkez hileci olr baska yolu yokmu

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ya Kardeş bişey Dicem Şöle Yap Çok Zor Deyil Başka Ebenezer Exe Kullan soacs Kullan Çok Zor Deyil Lwl Kazma Zaten Yoq... 500000 Exp İstiyo 70 lwl her canavar 1 exp veriyor kasmak imkansınz kendi kullandıgın filesleri kullan ebenzerin lwl sınırını 69 yap zor bişey deyil ...... Yani..

Ya Kardeş bişey Dicem Şöle Yap Çok Zor Deyil Başka Ebenezer Exe Kullan soacs Kullan Çok Zor Deyil Lwl Kazma Zaten Yoq... 500000 Exp İstiyo 70 lwl her canavar 1 exp veriyor kasmak imkansınz kendi kullandıgın filesleri kullan ebenzerin lwl sınırını 69 yap zor bişey deyil ...... Yani..

ama o mapları atınca benım ebenezer saymıyor :(

ama o mapları atınca benım ebenezer saymıyor :(

Sorun Sizden Kaynaklanıyor Yanlış Bir Şeymi Yaptınız Ben Yapınca Oluyor... Şimdi buna mıı Üzlülem Kendimemi yanam hdd çötü 34 Gblık verim gitti şu ana kadar her gelişmem tarih gün gün klasörlemiştm :S:S herşeyim gitti

1.herkese bir cevap bulmussun sunlara cevap ver
savas alanının patchini vermemıssın zones.tbl ve savas alanının zonesleri vs...savas alanı eski gözüküyor
2.usko maradon olmuş güzel fakat maradondaki çoğu npc çalışmıyor korkuluklara z-r attacktan başka attack yapmıyor oda bişi değil açık arena içerisinde attack yapmıyor adam seçmiyor.attack yapılabilir hale nasıl getireceğiz.buna yardım edermisin.
3.lüfersonda 1 tane bile yaratık yok.
4.ronark land basede adam kesince notice geçmiyor nasıl yazı geçirtecez.npt olcak göremiyeceğiz.
5.ronark land base towerlar buglu yarım saat sonra ateş ediyor.
6.ronark land basede hiç bir yaratık yok atross riote vs adamlar adam kesme dışında exp kasamayacaklar.
7.cz ve ardreamda aktif olsaydı ve bu saydığım sorunlarda olmasaydı çok güzel db arkda sormuş czyi nasıl aktif edeceğiz.basede yaratık vs yok hiç bir işe yaramaz.bu durumda czninde aktif olması lazım.cz maradon gateye nasıl eklenecek daha açık anlatırmısın.cz ve ardream gatelere nasıl eklenecek lwl sınırlı olarakherkeste anlamış olur.base'ye lwl sınırı 69 olsa çok daha iyi olur nasıl lwl sınırı koyacağız.bunları anlatırsan ve çözümlerini bildirirsen db çok güzel bunlar olmadan hiççç

Ya kardeşim hiç Mi Bilgin Tmm Cz Aktif Etmek Zor Deyil Aç Maradon Lüfer Emc Smdleri Ekle Oraya 201 başlangıç pozisyonu X,Y Bunlar zor Deyil Hiçmi Bilgin Yoq Sadece Server Açma Kapama İle Bilgi Sayılmıyo.tmmbuglu ise kullanma benim elimden gelen bu silcem zaten konu yu bune... yapaıyosunnız yoq birider eben... açılmıyo yoq 16001 bende herşey çalışıyo yapamıyosunuz bana geliyo diyosunuz db buglu yoq towerler ise neronundur onun Qa larını uyguladım benim deyil yani benden kaynaklanmıyor...

Bir Yerden indirip Editlemssin:S Bilgi Hirsizisin ! hö

[Fear];2095354' Alıntı:
Bir Yerden indirip Editlemssin:S Bilgi Hirsizisin ! hö
Zuhahahah 0 Dan Db Yazcak Deyilim Ya Precları felan 0 danmı yazcam 1 lwl itemsiz başlayan zor bir db buldum üzerine ekledim bilgi harzlımı bu şimdi o zaman sende indirdigin db üzerinde oyanama yapma sende hırsız oluyon o zaman beni güldürdün ya akşam akşam:)

ıp yokmu homojenik

Geri
Üst Alt