- Eki
- 112
- 0
✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
kusura bakma, iyi oynamıyorsun![]()
Sağ Tuş mınor yapan kullanıclara karsıyım sızın oyunda bulunmadım ama bulunmakda ıstemezdım senn gıbı playerler warsa ....
Pohahaha Bi videoda siz Çekinde Bide Sizi Görelim
Kıskanç Lamerler
Zuhahahaha Zuahahahahahaha Seri Blindinq Zuhahahahaha Zyahahhahaahhaa Ezmeligin Bu kadarı İnsan bari videoya çekmez Bunu pohahahahahahaha Anca Seri blindinq le oynarsınız Playerliginiz 0 Bre lamerler
YaRIN 1 SERVER'A GIRERIZ BEN SENIN KAFANI KOPARIRIM ORDA ZATEN MERAK ETMEZuha zuha zuha Bana Combo ögren diyene bak zuahahahahah: Seri blindinq le oynuo
Koptum ya yerlerdeyim
YaRIN 1 SERVER'A GIRERIZ BEN SENIN KAFANI KOPARIRIM ORDA ZATEN MERAK ETME
YUKARDA ACIKLAMA YAPTIM SERİ BLİDİNG İLE ILGILI OKUMAN YAZMAN VARSA AZ DIKKAT ET !
VİDEONA 1 SEY DEMIYORUM O VIDEOLARA YORUM YAPILMAZ( ŞAYET VİDEO İSE)
Asıl Senin Videolarına Yorum yapılmaz ( Videodan Başka Herşeye Benziyor ) Zuahahhahahaha
Adam Seri blindinq le oynuo onu videoya çekmiş ya koptum
Asıl Senin Videolarına Yorum yapılmaz ( Videodan Başka Herşeye Benziyor ) Zuahahhahahaha
Adam Seri blindinq le oynuo onu videoya çekmiş ya koptum
O sENIN ICIN GECERLI VALLA SAAT 10 OLDU ANNENI CAGIR SUTUNU ICIRSIN ICINE AZDA KAKAO KATSIN AZDA BALIK YAGI AL BELKI O ZAMAN 1 SEFERDE KAFAN ALIR
DIGER KONUDADA YAZDIM YINE SOLIYIM BU KONUDA NE KADAR EZIK EZIK YAZSANDA CEVAP YAZMICAM UZA MSN BILIOSUN ......... GUVENIYORSAN EKLERSIN YARIN WS ATARIZ(YIYORSA SOZ SANA GOGUSLUKTE CIKARCAM WS'YİDE ALICAZ VIDEOYA KATICAZ BURAYA .... GUVENIYORSAN HODRİ MEYDAN
)
KLAVYEDEN YAZMAKLA OLMUYOR BU ISLER ßß
______ adammi oldun ...
Orda msn var diyorum hala kari gibi lafi ceviriyorsun
yiyosa ekle yoksa kapa ceneni
05549616091