D Konu Yazar dthorn Member Ağu 342 3 2 Eyl 2008 #1 çince görünüyor tepede q ya bastığımda quest açıklamaları. ingilizceye çevirebileceğim patch varmı?
X XReturnS Well-Known Member May 3,649 67 2 Eyl 2008 #2 Cevap: Questlerin ingilizce görünmesini sağlayacak patch lazım[istek] banada lzm Zor Serverlarda Quest görewlerini Göremiyorum :S
Cevap: Questlerin ingilizce görünmesini sağlayacak patch lazım[istek] banada lzm Zor Serverlarda Quest görewlerini Göremiyorum :S
D Konu Yazar dthorn Member Ağu 342 3 2 Eyl 2008 #3 Cevap: Questlerin ingilizce görünmesini sağlayacak patch lazım[istek] hazırlamış biri kesin vardır bekleyelim yardımlar çıkacaktır
Cevap: Questlerin ingilizce görünmesini sağlayacak patch lazım[istek] hazırlamış biri kesin vardır bekleyelim yardımlar çıkacaktır
:DuMaN: Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 865 26 3 Eyl 2008 #4 Cevap: Questlerin ingilizce görünmesini sağlayacak patch lazım[istek] Bu Konuda Verdim Al Hacım :icon_confused: Son düzenleme: 3 Eyl 2008
Cevap: Questlerin ingilizce görünmesini sağlayacak patch lazım[istek] Bu Konuda Verdim Al Hacım :icon_confused:
eLmiRa16 New Member Eki 25 0 13 Haz 2009 #5 Cevap: Questlerin ingilizce görünmesini sağlayacak patch lazım[istek] Kardeim Çok Sağolasın Hemen inDiriyoRum.İnşaLLah Sorunsuzdur...
Cevap: Questlerin ingilizce görünmesini sağlayacak patch lazım[istek] Kardeim Çok Sağolasın Hemen inDiriyoRum.İnşaLLah Sorunsuzdur...