Reallizt..

Cevap: Reallizt..

Süper sslerhö Beğendim^^

en son ss cok koymuştur öbürleri neysede dragon cıkarıp charın calınması :s

bune yaw kaç resim var süper :D

Teşekkürler Dostum üzüldüm Hacklenmene hö

ßu Char ßende oLucaktı warya offfff :D hiç oLmadı ßen cs yi denemezdim dier itemLeri dene yaa noLcak :S Neyse artık qeçmiş oLsun diyeLim qiden qeLmiyor.Şuraya yarıLdım :D
Izmire ilk geldigim gün o kel kafana ismimi kazicagimi bil

ßu Char ßende oLucaktı warya offfff :D hiç oLmadı ßen cs yi denemezdim dier itemLeri dene yaa noLcak :S Neyse artık qeçmiş oLsun diyeLim qiden qeLmiyor.Şuraya yarıLdım :D

Düzgün Türkçe kullanmayı bir türlü öğrenemediniz. Öyle yazacağınıza normal yazsanız birkaç saniye zamandan kazanırsınız ama hiç düşünmüyorsunuz bunu ve Türkçe'nin battığını...

Bu arada resimler çok güzel, Allah bize de nasip etse bunları :)

ben olsam kafasına ismimi kazımam direk karpuz gibi ikiye yararım o kel kafasına darbe yaparım ki aklı yerine gelsin hücreleri çalışsın :D

yine Reallizt yine akmak :D

cok güzel anlar ve ssler süper olmuş film gibi...

hani diyorlar ya ko nun sonu yok

işte bu Reallizt Ko'nun sonu........hö

arkadaşım tek şey sorucam sen her welini attığın yerde nasıl simge yapabiliorsun çevren baya geniş olsa gerek bide en son ss de dragon yapmışın hll

vr6l8k.jpg

Cs yandi hadi moral 0. Yinede ertesi gün 72 olucam umudu var PK yapicam ama Sh ve CS li pk yapamicam üzüntüsü var derken. Sabah erken kalktim kasip pk yapayim diye ve o güzel an. INVALID PASS :D
charin eski sahiplerinden biri geri çalmis öhö,, Giden geri gelmez ne yapalim;( Bu resime baktikça içim gidiyor bunlari yazarken bile gözlerim doldu :D
ssler tam bir efsanenin hayat öyküsünü anlatmış :-:
CS Yanmasıda Bir yandan güzel olmuş :D
Reallizt Akar..... Usko Böyle Bir User Kaybettiğine Mal Mal Bakar

Son düzenleme:

kafasıa kazımak kelimemi kafassını kopar gitsin fazla testere filmini seyrediyorum galiba

Geri
Üst Alt