ReaLWorLD Database

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selcuk165
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ReaLWorLD Database

buda calısmıo acılmıo hata werıor msn ekle konusak forum ıcınde olmuo

saol allah razı olsn calıstı harıka db

Son düzenleme:

kardeş enterprisede yarım saat oldu hala yüklücek :D bekliom arkadaş gec yukler demiş ama ne kadar gec yukler ?

kardeş o sorunu halletimde tek sorun var oda geotichGenerator sağ tıklanmıyor + onun taşları nerden cıkıyor şu ardreamı nasıl aktif edicez en önemlisi şu 83 skilleri db ye eklimi ekliyse patvhi indirdim neden lvl 80 &100 de kaldı ?

Son düzenleme:

kardeş enterprisede yarım saat oldu hala yüklücek :D bekliom arkadaş gec yukler demiş ama ne kadar gec yukler ?

kardeş o sorunu halletimde tek sorun var oda geotichGenerator sağ tıklanmıyor + onun taşları nerden cıkıyor şu ardreamı nasıl aktif edicez en önemlisi şu 83 skilleri db ye eklimi ekliyse patvhi indirdim neden lvl 80 &100 de kaldı ?

verdiğim patch'ı indir. generator için

ardream giriş için npc ekle cıkış var zaten sadece giriş eklencek

evet 83 skilleri ekli patch'i indir

passion 80'e kadar ver cry echo cıkıyor hell bladeden güçlü + %40 attack speed skili var passionda onuda basarsan cry echo daha avantajlı

xD Arklar Hiç Database'nin Version'una Baktınızmı :D

Version 1299 değil !

1300 :D

Yani ii Bir Kazık Yedik :D

tamam arkadaşlar işte tek sorunzuz db bu diyebilirim ben kolay kolay dbbeyenmöeme ama bunu tuttum hatta 2 kişiye 5 ytl den sdattım emnayıere :D
neyse paylaşimin için teşekkürler :d

tamam arkadaşlar işte tek sorunzuz db bu diyebilirim ben kolay kolay dbbeyenmöeme ama bunu tuttum hatta 2 kişiye 5 ytl den sdattım emnayıere :D
neyse paylaşimin için teşekkürler :d

saol yorum için

ve ytl ile satmaya calısan ilk sen değilsin zaten.. :hıh:

neyse koly gelsin

Son düzenleme:

clientin cok guzelmiş akinsoft cikinca pc nin karsisina :D korkudan oluyodum :)

Geri
Üst Alt