Rebirth Item Yapımı(Quest ile)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iamsorry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iamsorry

Member
Reaction score
1
elimizde 1453 item tablosu zaten mevcut. bu item tablosunun içinde rebirth item kodları +30a kadar ekli. ben bunları item upgrade tablosuna yazmayı denedim fakat normal item ile rebirth item kodları arasındaki rakam fazla oldugu için upgrade tablosuna değerleri giremedim. mantıklı olarak düşünürsek bunları questlere ekleyerek yapabiliriz. örnekle açıklıcak olursak.

elimizde warior shell pauldron str +7(206001017) var. ve +1 rebirth str basılı warior shell pauldron un koduda 1453 item tablosunda 216001001 olarak geçiyor. bunlara quest yazarsak(quest olayından anlamadıgım için yazarsak diyorum).rebirth item yapılabilr. npc ye +7 shell verices o da bize +1 rebirth olarak geri iade edicek. ve +1rebirth oldktan snrasını item_upgrade tablosundan gerisini halledebilirz. cnku her + yükseldiginde item kodu 1 sayı artıyor. mesela +1 rebirth shell 216001001 ise +2si 216001002 oluyor.

Cevap: Rebirth Item Yapımı(Quest ile)

Hakan yani hayalc 1098 bi db paylaştı içinde normal sheli npc ye rebith kağıdıyla verince sana rebithi ni veriyodu downkaan da bunu 1299a uyarlamış sanırım senin dediğinde böle bişi :)

Hakan yani hayalc 1098 bi db paylaştı içinde normal sheli npc ye rebith kağıdıyla verince sana rebithi ni veriyodu downkaan da bunu 1299a uyarlamış sanırım senin dediğinde böle bişi :)

dediniz olayı 4 ay once yaptım fakat bi fark olmuyor sadece yanıyor tam rebirth olmasada idare eder...

ya mesela elinde +7 str basılı warior shell var. bunu npcye vericeksn karsılıgında +1 rebirthini alıcaksın. +1rebirthten snra zaten upgrade yazılır. yani rebirth +1den +21e kadar %20 olarak orjinal usko upgrade rate ayarlayabilriz.

E ROB_ITEM 206001017
E GIVE_ITEM 216001001 1

gibi? quesete

Merhabalar,
Sadece Yanarsa Anlamı Kalmıyor ve Millet Belli Bi Server Sonra Sıkılıyor
ve Bu Şekilde Adamlar Serverdan Çıkar.
Rebirth'in 2. Mantıgı Aynı itemi 2 Kez Eklemek Teki Parlak Teki Normal.
Yada Sadece Noraml Yapıcaksın Exeden Çakıyorsan Exede yapıcan ve Exe den Çakan Pek Fazla Kişi Olduğunu Düşünmüyorum

Bu

Merhabalar
Selamlar
Naberler

cok oldu bu forumda :)

216001001 > bu +1 rebirth mi oluyor kardesım ?

1299 da sonu 1 olanlar +1 oluyor 2 olanlar +2 oluyor ve tbldende +1 se 2 bonus str okuyor.. +21 de 24 str okuyorsa,yanındada +21 yazıyorsa bunu uygulayalım

E ROB_ITEM 206001017
E GIVE_ITEM 216001001 1

gibi? quesete

aynen böyle bi quest tblleri ile yapan biri olursa gerisini ben yapabilirim.

Bu

Merhabalar
Selamlar
Naberler

1299 da sonu 1 olanlar +1 oluyor 2 olanlar +2 oluyor ve tbldende +1 se 2 bonus str okuyor.. +21 de 24 str okuyorsa,yanındada +21 yazıyorsa bunu uygulayalım

eet kendin söylüyorsn sonunda 1 yazanlar +1 oluyor diye. bu verdigimin sonunda 1 değilde başka bişimi yazıyo yoksa? ve db de bonuslarına baktım rebirth item bonuslarıyla birebir tutuyor. hadi bunuda geçtim. cheat engine ile uskoda rebirth itemlern koduna baktm burdakilerle aynı. birazdan foto koyucam...

Bu

Merhabalar
Selamlar
Naberler

dostum senin dediğin item kodu 206001001 de oluyor bu 216001001 farkı görmen lazım :) ayrıca istediğin gibi bonus ta verirsin o sana bağlı ve bi nokta daha böyle bi quest yazmak biraz zor olabilir aslında çok basit ama itemler çok olduğundan dolayıdırki uzarda uzar warrior shell için ayrı yazarsın shard md için ayrı :D itemlerin son 3 rakamı kontrol edilebiliyosa kolay ama diğer türlü dediğiniz gibi çok zor ayrıca ben bu rebirt olayını akumanın bi konusunda anlattım daha yeni gündeme geldi :D

+1 rebirthten +30a kadar completenin kodları. isterseniz özelliklerini kingofknight.com dan karsılastırın
bunu sadece örnek olarak verdim aynı uskodaki gibi btn high class itemlerin rebirthleri ıtem tablosunda ekli.

rebirthsp7.jpg

burda +21 yok hep +8 +9 ?

dostum senin dediğin item kodu 206001001 de oluyor bu 216001001 farkı görmen lazım :) ayrıca istediğin gibi bonus ta verirsin o sana bağlı ve bi nokta daha böyle bi quest yazmak biraz zor olabilir aslında çok basit ama itemler çok olduğundan dolayıdırki uzarda uzar warrior shell için ayrı yazarsın shard md için ayrı :D itemlerin son 3 rakamı kontrol edilebiliyosa kolay ama diğer türlü dediğiniz gibi çok zor ayrıca ben bu rebirt olayını akumanın bi konusunda anlattım daha yeni gündeme geldi :D

TBL ile alakalı olay, TBL ye itemin +0 ını ekliyorsun o dbden bakıyor iteme sonu 001 mesela, bu item rebirthe göre +7 diyin .. tblden bunu db +1 olarak okur

Rogue chitin shell pauldron (+1) yazar.. db de 12 dex bonus yazar tblde 2 dex bonus verirr

mesela

05 itemin son kodu.. 15 str veriyor,tbl bunu +5 okur 8str verdirir.

aksini idda eden warsa tblye eklesın 1299da

upgrade itemin yanına +21 yazdırsın.. bonusunu 24 yapsın gelsin

Hatta buyrun :D +30 gab.. tblside war bunu chara ekleyınce kapat veriyor

2yv00hz.jpg

bnde bu yeni itemlerin hepsi +1 den +30 a kadar ekli

Son düzenleme:

bir kaç editor bir araya verse yapılır ancak her editor buna bende dahil en ıyı yaptıgımız seylerı bırbırımıze saklıyoruz :)

Konuya açıklık getireyim isterseniz. +1'den +30'a kadar tüm itemleri tbl'ye sığdırmanız zor.
1299'un okudukları ;
Item_ext0.tbl

--------
--------
--------
Item_ext23.tbl

USKO'nun okudukları ;
Item_ext0.tbl

--------
--------
--------
Item_ext42.tbl

Usko'da item_ext24'ten sonraki tbllerde rebirth itemler barınıyor. Biz bunları 1299'da okutamıyoruz. Bunlarıda diğer tbllere sığdırmak zor.

Konuya açıklık getireyim isterseniz. +1'den +30'a kadar tüm itemleri tbl'ye sığdırmanız zor.
1299'un okudukları ;
Item_ext0.tbl

--------
--------
--------
Item_ext23.tbl

USKO'nun okudukları ;
Item_ext0.tbl

--------
--------
--------
Item_ext42.tbl

Usko'da item_ext24'ten sonraki tbllerde rebirth itemler barınıyor. Biz bunları 1299'da okutamıyoruz. Bunlarıda diğer tbllere sığdırmak zor.
:) Bende bundan Bahsedicektim, Nasil yapicaklar Inventoryde +10 un ustunde yazmasini :D +30 akadar gitmsini :)

Upgrade leride yapılamaz..

Elimde 150x unpack Exe Var İsterseniz Paylaşabilirim.Mesela İConu Sağ Tuşa Alınca Parlama Oluyor 150x Exede var Ama Exeye Satır Ekliyemedim Hexten Eklesemde Bozulabilir.
Fakat 150x Exeyi Server Dosyalarına Okutursak Bu İş Kolaylaşır Hemde Yeni Moradon Gibi Eklentileride Ekliyebiliriz.

ben rebirth sistemini! quest olarak 1098 de de 15xx tede 1299 da da yaptım!! benim yaptığım olay dragon shellerin dxtleryile oynayarak rebirth shell yapma!! şimdi aynı mantıkla +21 rebirth fln yapılabilir!! yani mesela +7 shele rebirth bastım reserve +1 oluo!! +1 reserve itemi upgrade yaparsan +5 reserve yapabilirim!! kolay ama +1 reserve iteme upgrade bastım +2 reserve olması bunlar çok zaman ve dikkat ister!! hatta table ı bozabilirsiniz veya server dosyaları hata verebilir veya oyun içinde işlemez!! :D

ben rebirth sistemini! quest olarak 1098 de de 15xx tede 1299 da da yaptım!! benim yaptığım olay dragon shellerin dxtleryile oynayarak rebirth shell yapma!! şimdi aynı mantıkla +21 rebirth fln yapılabilir!! yani mesela +7 shele rebirth bastım reserve +1 oluo!! +1 reserve itemi upgrade yaparsan +5 reserve yapabilirim!! kolay ama +1 reserve iteme upgrade bastım +2 reserve olması bunlar çok zaman ve dikkat ister!! hatta table ı bozabilirsiniz veya server dosyaları hata verebilir veya oyun içinde işlemez!! :D
benim yaptığımda dragon shell bozmadan yapıyorum yeni görüntü kodu yaratarak. Geri sistemi aynı zaten. +21'i Upgrade item olarak okutamazsın oyunda. +1 olarak okur.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt