[Rebirth System ] Magic Anvil Upgrade ;)

Konu Yazar

montesque

Member
Ağu
450
14
Uzun Süredir StyleMert Arkadaşımızla üstünde durduğumuz bir sistemdir 140 tane itemin +1 rebirthden 30 ' a kadar kodlarını yazdık ve patchleri yaptık hatta sslerde koymuştuk şimdi onlar bitince bunu upgrade dökmek istedik uskodaki gibi mesala +9 normal shelli rebirth scrolla basıyorsun sana +11 rebirth olarak veriyor videoda bir örnek verdim iyi seyirler

ForumTR Video - Usko Rebirth System 1299 Valentine Database Team

Yorumlarınıza göre paylaşılcak ve paylaşılmıcak :) yani beğenirseniz anlamında

Son düzenleme:
Cevap: [Rebirth System ] Magic Anvil Upgrade ;)

ver selim al selim :haha: guzel olmş hö

öyLe +30 a kadar gidiyo :)

+11 i +12 ye basarmısın bi aslında
parlaklıklık yüzdesinide ayarlamak lasım mesala

+7rebirth=%35 parlıcak +8rebirth=%60 +9rebirth=%85 +10rebirth=%100 gibi böyle bi sistemi her iteme koysak güzel olcak ister npc yapsın ıster anvil :-:

upgradesi olmasda olur bide unrebirt npc yazarız veya anvile yazarz

Son düzenleme:

Selamlar,

Gelişme Var, Eline Sağlık :)

+11 i +12 ye basarmısın bi aslında
parlaklıklık yüzdesinide ayarlamak lasım mesala

+7rebirth=%35 parlıcak +8rebirth=%60 +9rebirth=%85 +10rebirth=%100 gibi böyle bi sistemi her iteme koysak güzel olcak ister npc yapsın ıster anvil :-:

upgradesi olmasda olur bide unrebirt npc yazarız veya anvile yazarz

söyLe diyim +1 rebirthden +11 e kadar az parlak normal shellden farklı tabiki +12 den +20 ye kadar daha çok parlak +21 den +30 a kadar ampul gibi yani 3 farklı dxt

Selamlar,

Gelişme Var, Eline Sağlık :)

Teşekkürler abi :)

Son düzenleme:

söyLe diyim +1 rebirthden +11 e kadar az parlak normal shellden farklı tabiki +12 den +20 ye kadar daha çok parlak +21 den +30 a kadar ampul gibi yani 3 farklı dxt

dxt leri çogaltıp +12 +13 +14 bunu gibi teker teker ufak ayarlar ile ayarlanırsa güzel olur yani 30 dxt:D
zamanla olur buda hö

Burada paylaşım yapacağın kadar oyunla ilgilen. Gm'lerden şikayetçiyiz hiç online olmuyorlar , olsalar bile cevap vermiyorlar , bifrostta npt yapıyorlar , savaşta npt yapıyorlar command oldum savaşta sırf ban yiycem diye sesimi çıkartmadım habire notice geçiyorum npt var diye bir allahın kulu ilgilenmiyor.

Paylaşım güzel ama sen önce adminsin lütfne oyununla ilgilen !

Burada paylaşım yapacağın kadar oyunla ilgilen. Gm'lerden şikayetçiyiz hiç online olmuyorlar , olsalar bile cevap vermiyorlar , bifrostta npt yapıyorlar , savaşta npt yapıyorlar command oldum savaşta sırf ban yiycem diye sesimi çıkartmadım habire notice geçiyorum npt var diye bir allahın kulu ilgilenmiyor.

Paylaşım güzel ama sen önce adminsin lütfne oyununla ilgilen !

oyundaki gmler ilgilenicektirde burada bu şeyin ne işi var oyunun forumunu bosamı actık ? hile ve şikayet bölümünü ?

Geri
Üst Alt