- Tem
- 1,468
- 49
Cevap: Recep In The House Anti Cheat
Aynen abi.
Haklısın senin gibi lamerlere böyle programlar lazım.
Aynen abi.
✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Haklısın senin gibi lamerlere böyle programlar lazım.
Elinize saglık ZeroGamer olunca güzel yazmıstır deniyelim dedik ama ne yazıkki giris olmuyor saga simge cıkıyor ama üstüne gelince hepsi kayboluyo ve giris ekranı gelmiyo
ett ya denedim calısmadı saga simge cıkıyor üstüne gelince kalboluyor :S
bende oyunu acıor ama 10060 :S
Halla halla hö Dur bir kontrol edelim şu sorunu düzeltelim
Anti chaetin bir işe yaramaz kardes data'nın icindeki Exe ile nereye kadar ilerliyebılır adam
mevcut anti cheat yaptım diye gecindiginiz dosyaya resoucer'de exeyi eklıyeyip Sureklı data klosorunde knight online exenin olusturulması sence ne kadar kaliteli bi anti cheat oldugunu ortaya koyuyor
Yani sozun kısası siz anti cheat yaptım diye hala gecınıyorsunuz yazık bu adamlarda anlamadıgı ıcın kullanmaya calısıyor
bi paylasım yapacaksanız adam gibi yapın bu sekılde luzumsuz seylere zaman harcamaya gerek yok
Ha diyorsan kırabıldınmı anti cheati
ozelden msn at kanıtlıyayım
Sadece emege saygı oldugu icin siteye uplamıyorum kırılmıs halini
Anti chaetin bir işe yaramaz kardes data'nın icindeki Exe ile nereye kadar ilerliyebılır adam
mevcut anti cheat yaptım diye gecindiginiz dosyaya resoucer'de exeyi eklıyeyip Sureklı data klosorunde knight online exenin olusturulması sence ne kadar kaliteli bi anti cheat oldugunu ortaya koyuyor
Yani sozun kısası siz anti cheat yaptım diye hala gecınıyorsunuz yazık bu adamlarda anlamadıgı ıcın kullanmaya calısıyor
bi paylasım yapacaksanız adam gibi yapın bu sekılde luzumsuz seylere zaman harcamaya gerek yok
anti cheat konusunda size yardım edebılırım
Ha diyorsan kırabıldınmı anti cheati
ozelden msn at kanıtlıyayım
Sadece emege saygı oldugu icin siteye uplamıyorum kırılmıs halini
Anti Cheat ZeroGamer Ve DieByTheDaqqeR Tarafından Yapılmıştır.
Ebenezer için Thales Arkadaşımıza Teşekkürler.
Virüs Taraması Sonucunu Veriyorum
Virustotal. MD5: c97d3444b3fc27832f45e6debfc10605 Trojan.Siggen.400
Ebenezer Ve Anti Cheat Özellikleri
-Oto update özelliği Vardır
-Np Hack Fix
-Seri 50m Fix
-Seri 3k Exp Fix
-Trina Alımı Fix
-Stat Edit Fix
-Notice Hack Fix Ko Server Killer 3.1 3.2 Beta Fix
-Oyun Acıkken Görev Yöneticisi Ve CMD komutu Acıklıdığında CMD Oto kapanacaktır Görev Yöneticisi Acıldığında İse Oyun Kapatılıcaktır
-Bilinen Bütün Saldırılar fix
-Wh SH Vb Hileler Fix
-Power Up Store Kapatilmiştir Giriş Sadece İnnden Dupe EngeL için
-Merchant Hack Fix
-Maradon NCS Fix
-Trade Kapalıdır Atıldığında Kapat Verir
Anti Cheat Link Web Hosting - Dedicated Server
Np Hack Vb bi kac Hile Fixlemek için Map Lazım onların Link'i Anti Cheat linkde Yoktur Buradan İndiriniz
Ebenezer Ve ai Servere atınız Mapları indirmek için Tıkla
Bi Teşekkürü Fazla Görmessin Heralde ?