Reign Of Var Bazı Screen Shootlar...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t3rry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

t3rry

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ara
112
0

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
5372Adsiz1.jpg

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
7753reignofwar.jpg

wol_error.gif
2430savas.jpg

wol_error.gif
5185resim2.jpg

wol_error.gif
8458Imageaeaw2.jpg

Cevap: Reign Of Var Bazı Screen Shootlar...

Sağolun iyi forumlar

reklam kokan haraketleer bunlar :D

Reklam yapsam ipyide yazardım.Tanıtımda mevcut zaten.Sadece paylaşma gereği duydum.iyi forumlar

Güzel SS'ler Teşekkürler Bende Oynuyorum En iyisi Bu Server :D

Nickim : BestOfTurk

Güzel SS'lerde birşeye deginmeden edemicem . Administrator un userlerin clanında işi ne :)

Csw ye clan olmadan girilemiyor yılmaz..O bakımdan ^^

o serverda bide paneldeki power upa girdim girmez olaydım başlıycaktım yoksa valentina gibi bi dbde +5 rol 50 tl +10 elixir 60 tl howling roster 50 tl böyle düzmüş adam +3 olsa yine razıydım:D

Reklam yapsam ipyide yazardım.Tanıtımda mevcut zaten.Sadece paylaşma gereği duydum.iyi forumlar

Juba Sanırım buda caldıgınız bı uyelık bu uyelıkten konu acılmamıs nedense Ulan warya cok karaktersızsınız Guvenıp uyelıgı verdık sıfreyı deıstırıp kullanıyorsunuz boyle bı karakterınız war ıste hıc olmazsa su profılındekı resmımı deıstırde her gordukce daha fazla gunaha gırmıyım

Geri
Üst Alt