Res Programı v1 by eFsAnEkRaL

Konu Yazar

efsanekral

Member
Haz
678
5
Bu Program Res Atmanızda Büyük Kolaylık Sağlar.
Sizin yerinize Qa Kodlarını Girer.
Server Fileslerinizi Açar Kapatır.
Hepsini Sadece birkaç butona basarak yapabilirsiniz.
my.php

Resimi Göremeyenler!!!!!

Özellikler:
1. Serveri Kapat butonu sayesinde login.exe, ebenezer.exe, aiserver.exe, aujard.exeyi sorunsuz bir şekilde kapatır.
2. Server "Serveri Kapat" butonu ile kapatılırsa aiserver.exe tam olarak kapatılacağından "Ai-server Connect Fail" hatası önlenmiş olur.
3. Yaptıgınız düzenlemeleri bir dahaki res atışınızda kullanmak için "Kaydet" kullanabilirsiniz. Kaydet butonu silme.txt içine ayarları kaydeder.
4. Eğer databaseye bağlanmassanız res at butonu işlemicektir.
5. Gözat butonları ile exeleri bulduktan sonra Aç butonları ile sırayla açabilirsiniz.

v2de Gelecekler:
1. Toplu Aç butonu ile zaman aralığı ile dosyaların açılması
2. Daha fazla proc
3. ayar.İni dosyasından ayarları okuma
4. Kullanım Klavuzu(programa dahil)
Uyarı:
1. silme.txtyi sakın silmeyin :D ayarlar ordan okunuyor
2. Exelerin isimlerini login.exe aiserver.exe ebenezer.exe aujard.exe olarak değiştirilmezse serveri kapat butonu çalışmaz.

bi sorun olursa yada fikiriniz olursa özelden bildirirsiniz!

Res Programı v1 Download --Rapidshare.de
Res Programı v1 Download --Uploaded.to

Son düzenleme:
Cevap: Res Programı v1 by eFsAnEkRaL

Db ye neden bağlanıyo bunda bi iş var server dosyalarını kapatıp açınca zaten res atmış oluyo db ye bağlanması gereksiz belkide virüs anti virüs olmadıgı için indirmiyorum

Bu programın fikri tamamen benden çıkmaydı inkar yok hö

Teşekkurler :)

Bu programın fikri tamamen benden çıkmaydı inkar yok hö

Teşekkurler :)
:S ben kendim düşündümde yazdım
Db ye neden bağlanıyo bunda bi iş var server dosyalarını kapatıp açınca zaten res atmış oluyo db ye bağlanması gereksiz belkide virüs anti virüs olmadıgı için indirmiyorum
dbye bağlanmadan nasıl procları uygulayacak ???

v2 bitmek üzere çok güzel şeyler yazdım :)

yorumlar içinde ty

Son düzenleme:

* Exelerin isimlerini login.exe aiserver.exe ebenezer.exe aujard.exe olarak değiştirilmezse serveri kapat butonu çalışmaz.

Demişsn
sanırsam kapatma işlemleri isme göre yapılıyor
bunlarsa sabit ama bu sabitliği bozabilirsin
openfiledialog yani gözat penceresinde exemizi seçtiğimizde yolu gelir ama bu nesnenin özellikleirnden sadece ismini alabilirisn we program kapatma fonksiyonundada exeleirn ismini burdan alabilrisn ;) benim programımda oleydi:D

Teşekkürler

* Exelerin isimlerini login.exe aiserver.exe ebenezer.exe aujard.exe olarak değiştirilmezse serveri kapat butonu çalışmaz.

Demişsn
sanırsam kapatma işlemleri isme göre yapılıyor
bunlarsa sabit ama bu sabitliği bozabilirsin
openfiledialog yani gözat penceresinde exemizi seçtiğimizde yolu gelir ama bu nesnenin özellikleirnden sadece ismini alabilirisn we program kapatma fonksiyonundada exeleirn ismini burdan alabilrisn ;) benim programımda oleydi:D

Teşekkürler

teşşekkürler zaten yeni yeni öğreniyorum visual basici ikinci çalışmam bu :)

pff indirdik calıstıgımı war yinede saol

bunu kullanınca db hata veriyor bro ebenezer açmıyor bidahakine birde o login.exe ebenezer.exe diyorsunda açılmıyor bunları tek yazınca

programa tıkladıgımda failed to load bılmem ne bılmem ne hata verıo nedenı ne olabılır

Geri
Üst Alt