Konu Yazar
JustForYou
Member
- Ocak
- 528
- 2
arkadaşlar programın adı resource tuner bu program ile aslında her türlü exe ve dll yi editliyebilirsiniz ama biz şimdi server files editliyicez 
evet programi indirip kuruyoruz ve çaliştiriyoruz (herkez yapabilir heralde anlatmiotum bunu )
program açıldıkdan sonra ctrl+o kombinasyonunu kullaniyoruz ve editliyiceyimiz server filesi seçiyoruz.
sol tarafa gelen menülerden dialog seçeneyine geliyoruz ve bir dioya 2 kere clickliyoruz.
karşımıza editleme sayfası gelicek peki neleri editliyebiliriz.
buton yerlerini,isimlerini,boyutlarını
ve diyer itemlerinde ayni şekilde yerlerini isimlerini boyutlarını başka birşey yapamayiz buton işlevini değiştiremeyiz sadece isim yer ve boyut
neyse diologlari kendinize göre editlediniz şimdi exe altındaki reklamlarımızı yapalım
sol menüden versiyon seçeneyine gelioruz ve altındaki yere 2 kere click ve editlemek istediyiniz yerleri editleyin nick fln yazin işte
dosya farklı kaydet kaydet exemiz hazır ..
programi indirmek için tıklayınız...
Resimli Anlatim:

Server Takipcimi turkojan üzerinden editleyerek bu programla yapmiştim
evet programi indirip kuruyoruz ve çaliştiriyoruz (herkez yapabilir heralde anlatmiotum bunu )
program açıldıkdan sonra ctrl+o kombinasyonunu kullaniyoruz ve editliyiceyimiz server filesi seçiyoruz.
sol tarafa gelen menülerden dialog seçeneyine geliyoruz ve bir dioya 2 kere clickliyoruz.
karşımıza editleme sayfası gelicek peki neleri editliyebiliriz.
buton yerlerini,isimlerini,boyutlarını
ve diyer itemlerinde ayni şekilde yerlerini isimlerini boyutlarını başka birşey yapamayiz buton işlevini değiştiremeyiz sadece isim yer ve boyut
neyse diologlari kendinize göre editlediniz şimdi exe altındaki reklamlarımızı yapalım
sol menüden versiyon seçeneyine gelioruz ve altındaki yere 2 kere click ve editlemek istediyiniz yerleri editleyin nick fln yazin işte
dosya farklı kaydet kaydet exemiz hazır ..
programi indirmek için tıklayınız...
Resimli Anlatim:

Server Takipcimi turkojan üzerinden editleyerek bu programla yapmiştim
Son düzenleme:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!