oipsLaxD61
Member
- Kas
- 149
- 0
Öncelik ile konuyu okuyan ve yorum atan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Resurrection™ [MAGE] =>Yeniden Diriliş Anlamına gelmektedir.
Bizim mevzumuzda şudur arkadaşlar;
Önce Alım İşlemlerindeki Zorunlulukları Açıklıyalım;
1=Ventrilo veya başka bir program orasını ben ayarlıyacağım.[Kısacası Kulaklık&Ses sistemi]Bizi Mutlaka duyabiliceği bir cihaz.
2=Komutlara %100 uymanız.Eğer daha iyi yöneteceğine kanaat getirdiğim arkadaş olursa ona devredeceğim.
3=Küfür vb. tarzı olmıyacak diyemem.Çünkü refleksdir ani sinirliliktir edilir.Ama clan içerisinden kimse ile problem yaşanması yasaktır.Olayı çıkaranda yaşayanda Aile'den atılır.
4=Sadece oyun için değil ortam kurulucak olgunlukta,muhabbeti,dostluğu,derdini anlatabiliceğin arkadaşları seçerek toplıyacağım için az kişi ile başlayacağız.
Zaten adımızı duyurdukça alımlar kendiliğinden gerçekleştirlicektir.
5=Asistanlar 1kendim olacağım,Bir priest,Diğerini zamanla vereceğim.
6=+17 Üstü facebook'a sahip fotoğrafları olan.Fake hesap açıp konuşma sağlayanlar dinlenmeden silinir.
7=Servere ortak karar verilecektir.Bir kaç tane server topladım.Beğendiğimize başlıyacağız.
8=Her hangibir banlanma,Vb. adminle sorun yaşandığı taktirde serveri terk edeceğiz.
9=Online süresine gelelim.Ben sabahtan akşama kadar evdeyimdir.En az 5 saat online olacak
10=ULAŞIM MSNSİNDE KONUŞURKEN JOBUNUZU BELİRTİNİZ. [MAGE-PRİEST]Ve konuşmaya başladaman önce profilimi ekleyiniz.
Sadece K2 networkde değil yeri geldiğinde face'den okey vb. başka oyunlarada gireceğiz.
O yüzden kendinden emin olgun arkadaşları,katılmaya bekliyorum.. Ulaşım bilgileri İmza signatörümde vardır ama genede ben ekliyeceğim..
TEAMİMİZİN FACEBOOK PROFİLİ;
http://www.facebook.com/pages/Resurrection/206034432754224?created&sk=page_getting_started
EĞER ŞARTLARI KABUL EDİYOR VE KENDİNİZE GÜVENİYORSANIZ AİLEMİZE KATILIN.
VincenzoLaquinta --PROGRAMMER-ANTİ CHEAT EDİTÖR-PROGRAMLAMA
LAMB OF GOD&BULLET FOR MY VALENTİNE&ARCH ENEMY& MEGADETH&SLİPKNOT&SYSTEM OF A DOWN
Ulaşmak istiyor İsen;
FACE PROFİL; www.facebook.com/SheLikeHeroin
Resurrection™ [MAGE}alımları için.; [email protected]
Göremeyenler için tr_leader61 @ live .com boşlukları siliniz.
Face profilimi göremeyenler için .Facebook arama motoruna SheLikeHeroin yazın.
[email protected]
Resurrection™ [MAGE] =>Yeniden Diriliş Anlamına gelmektedir.
Bizim mevzumuzda şudur arkadaşlar;
Önce Alım İşlemlerindeki Zorunlulukları Açıklıyalım;
1=Ventrilo veya başka bir program orasını ben ayarlıyacağım.[Kısacası Kulaklık&Ses sistemi]Bizi Mutlaka duyabiliceği bir cihaz.
2=Komutlara %100 uymanız.Eğer daha iyi yöneteceğine kanaat getirdiğim arkadaş olursa ona devredeceğim.
3=Küfür vb. tarzı olmıyacak diyemem.Çünkü refleksdir ani sinirliliktir edilir.Ama clan içerisinden kimse ile problem yaşanması yasaktır.Olayı çıkaranda yaşayanda Aile'den atılır.
4=Sadece oyun için değil ortam kurulucak olgunlukta,muhabbeti,dostluğu,derdini anlatabiliceğin arkadaşları seçerek toplıyacağım için az kişi ile başlayacağız.
Zaten adımızı duyurdukça alımlar kendiliğinden gerçekleştirlicektir.
5=Asistanlar 1kendim olacağım,Bir priest,Diğerini zamanla vereceğim.
6=+17 Üstü facebook'a sahip fotoğrafları olan.Fake hesap açıp konuşma sağlayanlar dinlenmeden silinir.
7=Servere ortak karar verilecektir.Bir kaç tane server topladım.Beğendiğimize başlıyacağız.
8=Her hangibir banlanma,Vb. adminle sorun yaşandığı taktirde serveri terk edeceğiz.
9=Online süresine gelelim.Ben sabahtan akşama kadar evdeyimdir.En az 5 saat online olacak
10=ULAŞIM MSNSİNDE KONUŞURKEN JOBUNUZU BELİRTİNİZ. [MAGE-PRİEST]Ve konuşmaya başladaman önce profilimi ekleyiniz.
Sadece K2 networkde değil yeri geldiğinde face'den okey vb. başka oyunlarada gireceğiz.
O yüzden kendinden emin olgun arkadaşları,katılmaya bekliyorum.. Ulaşım bilgileri İmza signatörümde vardır ama genede ben ekliyeceğim..
TEAMİMİZİN FACEBOOK PROFİLİ;
http://www.facebook.com/pages/Resurrection/206034432754224?created&sk=page_getting_started
EĞER ŞARTLARI KABUL EDİYOR VE KENDİNİZE GÜVENİYORSANIZ AİLEMİZE KATILIN.
VincenzoLaquinta --PROGRAMMER-ANTİ CHEAT EDİTÖR-PROGRAMLAMA
LAMB OF GOD&BULLET FOR MY VALENTİNE&ARCH ENEMY& MEGADETH&SLİPKNOT&SYSTEM OF A DOWN
Ulaşmak istiyor İsen;
FACE PROFİL; www.facebook.com/SheLikeHeroin
Resurrection™ [MAGE}alımları için.; [email protected]
Göremeyenler için tr_leader61 @ live .com boşlukları siliniz.
Face profilimi göremeyenler için .Facebook arama motoruna SheLikeHeroin yazın.
[email protected]
Son düzenleme: