Konu Yazar Rêtry Member Haz 39 0 4 Haz 2010 #1 Merhabalar, Arkadaşlar Söyle Bi Bahsedeyim Yunus Emre , Soyadım , ÖRNEK 1992'de Samsun'da Doğdum Yaşım 17 Samsun'da İkamet Etmekteyim. MesLeki Dururum Malesef Lise Terk Hobilerim; Fotbol Gezmek Müzik Kitap okumaktır. Umarım Kendimi Yeterince Tanıtmışımdır.
Merhabalar, Arkadaşlar Söyle Bi Bahsedeyim Yunus Emre , Soyadım , ÖRNEK 1992'de Samsun'da Doğdum Yaşım 17 Samsun'da İkamet Etmekteyim. MesLeki Dururum Malesef Lise Terk Hobilerim; Fotbol Gezmek Müzik Kitap okumaktır. Umarım Kendimi Yeterince Tanıtmışımdır.
EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı! Haz 3,179 10 5 Haz 2010 #2 Cevap: Rêtry Kimdir ¿? Onaylandı.Memnun Oldum Bende Eren.
T Timati New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 1,017 5 7 Haz 2010 #4 Cevap: Rêtry Kimdir ¿? Memnun oldum Bende Murat Kardeşim.
loscalsty3 Hesap Askıya Alındı Uyarıları Dikkate Almadı Tem 387 0 7 Haz 2010 #5 Cevap: Rêtry Kimdir ¿? Merhabalar , Memnun Oldum Ben Emre
Konu Yazar Rêtry Member Haz 39 0 7 Haz 2010 #6 Cevap: Rêtry Kimdir ¿? RoyDewiL' Alıntı: Memnun oldum Bende Murat Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... loscalsty3' Alıntı: Merhabalar , Memnun Oldum Ben Emre Genişletmek için tıkla ... Merhabalar , Arkadaşlar.
Cevap: Rêtry Kimdir ¿? RoyDewiL' Alıntı: Memnun oldum Bende Murat Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... loscalsty3' Alıntı: Merhabalar , Memnun Oldum Ben Emre Genişletmek için tıkla ... Merhabalar , Arkadaşlar.