Merhaba ben Kerem, 35 yaşındayım, Arkeolog olarak çalışıyorum. Tamamen yapay zekadan oluşan bir knight online serverı kurmak uzun yıllardır en büyük hayallerimden biriydi. Geçtiğimiz sene bu hayalimi gerçekleştirmek için C++ öğrenmeye başladım.2003-2006 yıllarında çocukken oynadığımız ve hepimizin özlemle andığı o günleri tekrar yaşayabilmek adına, 0000000, F9Devil, HitMachine gibi isimlerin efsane olduğu Max levelın 70 olduğu zamanları yansıtan bir server kurdum. Hobi projesi olarak uğraştığım bu işi sizlerle paylaşmak istedim. Aklıma yeni fikirler geldikçe servera eklemeler yapıyorum. Benim gibi o günleri özleyen nostalji meraklıları gelip istedikleri gibi takılabilir serverda. Server'ı kendim botlarla oynamak amacıyla tasarladığım için, açılış günü, beta vs yok. Zaten server 4 aydır açık, hem oynayıp hem geliştiriyorum. İşlerin büyük bir kısmını bitirdiğim için bu projeyi burada paylaşmaya karar verdim. Sakince vakit geçirip, eski günleri yad etmek isterseniz buyrun gelin. Daha detaylı bilgiye http://www.rexmyko.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Hem yazılım, hem pk alanında yayın yaptığım twitch kanalına da LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ adresinden ulaşabilirsiniz. Client Link: LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ. Discord Link: LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ
TeamSpeak3 Link: 91.124.63.237:9144
Human: NefariaaN pm atarsanız size yardımcı olurum...
TeamSpeak3 Link: 91.124.63.237:9144
Human: NefariaaN pm atarsanız size yardımcı olurum...