ROFD 2.0 Server Files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ROFD 2.0 Server Files

O Eksikleri Calistirda Deneme Cekimlerine Konuk Oyuncu Olarak Gelicem :G

Beyler Vistada çalışıyor filesler ama aujard hic hata vermeden kendi kendine oto kapanıyor ebenezer ai server sorunsuz acılıyor login server 1299 daki version list faild hatası veriyor fakat sag tıkdan yönetici olarak calıstırmak lazım filesleri bu arada ebenezeride buldum işe yarayıp yaramadıgını deniyorum.

1299 ilk geldiği zamanlar dumanlar'ın serveri vardı iyi hatırlarım empire nin geldiği ilk zamanlardı pelerin simgesi pelerinin arkasını ortalamazdı alt sağ tarafa gelirdi hatırlamadığım çok şey vardı yani 1299 ilk zamanlar çok tipsiz şimdi görseniz yüzüne bakmadan balgam atacağınız bi görünyüye sahipti. gotchezz di heralde onun tarafından 1299 exe editlenerek en büyük devrimi yaşadı :D dumanlardan sonra Aradan bi sene geçti geçmedi pvp ye göz attığımda vay be usko dan farksızlaşmış demiştim :D bunlarda o zamanlardaki gibi çok güzel bir yol kat edecektir...edicatı bu şekil 2 dk ya harcadılar:D doğukanın ne ümitleri vardı nasıl kıydınız :D zalımlar...

KARANLIK ÇAĞI ANIMSATIYOR AMA BU DAHA ESKİSİ V0.832 :D

mhwsxi.jpg

Ah canım :) Çok sağol. :) Görmemişin şeyi olmuş tutmuş şey yapmış demi. :) Bu dosyalar ile bendekiler arasında halen dünyalar kadar fark var. En basitinden ben clienti uyarlarsam PET bile ekleyebiliyorum ama bu dosyalar ile yapılamıyor. Neyse acıdım bak şimdi ne kadar da ümitlenmiştin demi "letter yapcaz abi letter yapcaz:a:". Neyse yazık. Ama böyle kaşınma banı hakedersin. ;)

Ya Resim koymayın canım çekiyor girip editleyesim geliyor uzak durucam diye kendimi şartlandırmıştım pvp'den :p

ben chara tıkladığımda DC veriyor girmiyor nedense :S

Vista da sorunlarım var Login server Version list faild! hatası veriyor 1299 daki gibi sora aujard da acılır acılmaz kapanıyor hic hata fln vermiyor direk kapanıyor bi yardım edinde vistayada uygun yapalım

ben chara tıkladığımda DC veriyor girmiyor nedense :S

................................

CREATE PROCEDURE [dbo].[LOAD_USER_DATA]
@AccountID char(21),
@id char(21),
@nRet smallint OUTPUT
AS
-- inserted by samma 2003.07.10
DECLARE @charid1 char(21), @charid2 char(21), @charid3 char(21), @exp1 int, @exp2 int, @exp3 int, @char1 varchar(21), @char2 varchar(21), @char3 varchar(21), @Level tinyint
BEGIN
SET @nRet = 0

SELECT @charid1 = strCharID1, @charid2 = strCharID2, @charid3 = strCharID3 FROM ACCOUNT_CHAR WHERE strAccountID = @AccountID
IF @id NOT IN(@charid1, @charid2, @charid3)
BEGIN
RETURN
END

BEGIN
DECLARE @PosX int, @PosZ int, @PosY int, @Zone tinyint
SELECT @Zone = Zone, @PosX = px, @PosZ = pz, @PosY = py FROM USERDATA WHERE strUserId = @id

END
SELECT Nation, Race, Class, HairColor, Rank, Title, [Level], [Exp], Loyalty, Face, City, Knights, Fame, Hp, Mp, Sp, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha, Authority, Points, Gold, [Zone], Bind, PX, PZ, PY, dwTime, strSkill, strItem,strSerial, sQuestCount, strQuest, MannerPoint, LoyaltyMonthly FROM USERDATA WHERE strUserId = @id
SET @nRet = @@RowCount
END
GO

Dün gördüm ve indirdim ancak henüz clienti indiremedim. KnightOnLine.exe dosyasında yine virüs var mı? Varsa küfür etmek istiyorum artık...

kernkraft bende vista kullanıyorum login server acarken load version list faild veriyor bide beni eklesene bi [email protected] veya sen ver ben ekleyim

kernkraft bende vista kullanıyorum login server acarken load version list faild veriyor bide beni eklesene bi [email protected] veya sen ver ben ekleyim

Ben Vista kullanmıyorum, XP kullanıyorum. Sorununun çözümüne dair herhangi bir fikrim yok. Ama bu işlerle uğraşıyorsan XP kullanmalısın. Derhal format öneriyorum. xP

offf ** xp kafayı yicem gidiyom bi yerden xp cd si alıyorum 5 ytl lik eve geliyom format atıyom 2. gün pc kendi kendine donuyor niye oluyor bende bilmyiorum hic bişey yüklemiyorum nasıl virus bulasıyor neden donuyor anlamıyorum :S

dostum serverı indirdiysen data ve exe yi uplarmısın lütfen ya nerden indirsem ya yavaş yasunucu kapanıyor bi indiremedim :S:S:SS

Teşekkürler Yilmaz , Dün Gece Bizim Suncuya İndirmedim Dedin Kalbime İndi ^^

offf ** xp kafayı yicem gidiyom bi yerden xp cd si alıyorum 5 ytl lik eve geliyom format atıyom 2. gün pc kendi kendine donuyor niye oluyor bende bilmyiorum hic bişey yüklemiyorum nasıl virus bulasıyor neden donuyor anlamıyorum :S

Format atmadan önce formatlamayacağın Yerel Disk'i (D:) komple virüs taramasından geçir. Hatta mümkünse iki Yerel Disk'i de formatla. Virüs programı olarak Avira AntiVir Personal kullan. Ücretsiz ve gayet kalitelidir. Ama kesinlikle ve kesinlikle XP kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt