Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle S.a ben daha yeniyim ama bu DXTlerden beğenmediğim varsa onu paint vs vs gibi programlarla kendi çizimimi yapıp değiştiremiyormuyum ? biraz yardımcı olurmusunuz canavarların üzerinde Zye basınca gelen yeşil blogu değiştirmek istiyorum birde Fire Drake de sol üstte Serverimizin adını yazmak istiyorum onun dosyalarını bulamadım :s
ya suan 3 tane sorunumuz kaldı açamıyoruz serveri
1.Bu Zye basınca fln canavarların üzerinde çıkan yeşin üçgen Oraya yazı yazmak istiyoruz
2.Arenaya gidince melee arena [xxx gaming) yazıyor onu kaldırmak istiyoruz
3.FireDrake için sol üst tarafta server adımız yazmak istiyoruz
yardımcı olursanız çok iyi olur.
AArkadaşım öncelikle teşekkür ederim. Lakin bu .DXT editörün diyerleinden hiçbir farkı yok. Öncelikle .DXT editörler istediğimiz herşeyi karşılanın dışında sadece bir şeyi karşılamıyorlar. Bilindiği gibi DTX dosyaları içinde barındırdıkları Resimler hertürlü ayrıntı ve özelliği taşıyor. DXT editörler bu ayrıntılı resim dosyalarını açıp resimlerin özelliğinden birşey kaybetmeksizin DXT dosyasına gönüştürebiliryorlar. Lakin DXT editörleri DXt dosyalarını açarken hertürlü ayrıntıları okumalarına rahmen resimdosyalarını kaydederken BMP (bit eşlem resmi) formatında kaydediyor. BMP formatı hiçbir ayrıntıyı içermiyor. Yani resimdeki hertürlü ayrıntı ve özellik (alfa Kanalı yüzdesel olarak transparanlık v.s.) hepsi yok oluryor. Eğer yapabiliyorsan resimdeki hiçbir ayrıntı ve özelliği bozulmadan DTX editörlerinin DXT dosyalarını PNG (portable network Graphic) formatında kaydetmesi. DTX editörler BMP formatında resim kaydettikleri sürece ihitiyacımızın sadece %50 karşılar.
DXT lerde transparan yapmak için ne yapmak gerekiyo
-Arka planı belirli bi renk yapmak mı yada baska ne Herseyi denedim ama bi türlü transparan yapamadım bu konuda bilgisi olan varsa cvplarsa cok sevinirim