Sagopa Sevenler İçeri

Oy Vericekmisiniz ?

• Kesinlikle Vericem

Kullanılan: 11 78.6%
  • Kararsızım Verebilirimde Vermeyebilirimde

Kullanılan: 1 7.1%
  • Vermicem

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sagopa Sevenler İçeri

oyladım höhö

özal siteden durmadan oy atmaya başla sende bide soru sorcam vbde hazır yakalamışken şimdi ben form1e şifre koydum herşey tmm form2 açılıyor ama form2yi açtıktan sonra form1in gitmesini istiyorum arkada kalıyor pencere fazlalığı yapıyor nasıl kapıcam form1i form2 açıldıktan sonra ¿ :D

özal siteden durmadan oy atmaya başla sende bide soru sorcam vbde hazır yakalamışken şimdi ben form1e şifre koydum herşey tmm form2 açılıyor ama form2yi açtıktan sonra form1in gitmesini istiyorum arkada kalıyor pencere fazlalığı yapıyor nasıl kapıcam form1i form2 açıldıktan sonra ¿ :D

form2 load bölümüne
form1.visible = false
yaz

Ben Orda Oyumu Haykoya Verdim .... Hayko Eminim Zagopadan daha iyi temsil eder her ne kadarda hayko sevmesemde ...

Konu Müzik Bölümüne Kaydırıldı ...

Son düzenleme:

Sagopa'nın şarkıLarı size iyi geLeßilir ama yabancıLarı ßaydırır ßence oRda ßizi en iyi temsiL etcek kişi ßence Hayko Cepkin.

ooo ilk günden oyumu vermştm sagoya zatn ^^

Son düzenleme:

Ben Orda Oyumu Haykoya Verdim .... Hayko Eminim Zagopadan daha iyi temsil eder her ne kadarda hayko sevmesemde ...

ya bunu niye yapıyosunuzki siz başka bişey dinleyebilirsiniz ama dalga geçtiğiniz sanatçı türk zagopa nedir yani böyle yapa yapa birbirimize düşüyoruz @:@

Sagopa'nın şarkıLarı size iyi geLeßilir ama yabancıLarı ßaydırır ßence oRda ßizi en iyi temsiL etcek kişi ßence Hayko Cepkin.

Adamın Bir Gözü Yarım Açık Önünü Görüyormu ki Bizi Temsil Etsin Hönk

Konuyu Kapatın Artık Emre Aydın Seçildi Bende Oyumu Haykoya Verdim Sagodan İyi Olduğu Kesindir :)

bende emre aydın a vermiştim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt