Salus KoPanel v1 Alıntıdır xD

Cevap: Salus KoPanel v1 Alıntıdır xD

Bu Paneli daha düzgün paylasabilecek biri varmı ?

yazık ya hepinize acıyorum ben Apo'nun ortağıyım o karar şerefsizsiniz ki biriniz de çıkıp bu panel APO nun diyemediniz yazıkalr olsun.

harika bir panel kullanabilirim teşekkürler

Help Please
Mi Error :S
help help
img193.imageshack.us/img193/3058/dibujo1qr.jpg
img34.imageshack.us/img34/4707/dibujo2nq.jpg

panelin cok eksikleri var adam gibi paylaşcak biri yokmı

herşey kurdum fakat ko4chaos dan resim link alınmış onlarda silinmiş onlara nasıl ulaşcaz yapamayan arklar ana dizindeki config.php yi başka bi config.php ile değişsin(örn. include) tüm klasörlerdeki config.php leri ayarlayın olur fakat bazı resimler eksik.

ya siz şerefsizmisin ? o kodun içini açın bi bakalım herhangi phpyi heryerde 3nqin die yazılar war bide salus panel diye sunuyosunuz. emek hırısızı şerefsizLer. bide salus panel denmesi yokmu. bu hırsızlıkların cezasını nasıl ödeyeceksiniz?

Salus Kimdir. Knightpvp.net'in sahibidir.

ve KnightOyna.us'un Ortağıydı. KnightOyna us Sahibi Yani Ben Bunun Aptalca isteklerinden Bıktığım İçin Siktir Ettim. Benden Çaldığı DB + Fileslerle Server Açti.
Bugun Dedicated Sunucusunu Hackledim. Index'ımıde Çaktım. Arkadaş Yediremedi Panelide
Paylaştı. Paylaşsın Kaynak Bende Daha Nelerini Yaparımki Ben :) Oturup Kendini tatmin eder velet..

1- id-pw bilen insan tabi vps girer...
2- index basmak öyle vps giripte olmaz ^^
3- bişey biliyomuş gibi göstermeye çalışma kendini dahada batırıyorsun :D

helal olsun paneli indirdim valante senin yazıdıgn her halinden belli valente.php diye dosy var bu arada valante paneli kullanmayacagim içinden

* Clan Devretme
* CLana NP Bağışlama

bunları alıp kendi panelime ekleyecegim izin varsa tabi???

arkadasım o kodlar valenteye ait deil paneli yazan benim bütün phplerde benim imzam var 3nqiN diye :sakalli:

Geri
Üst Alt