✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Resimleri açamadığım için pek yardım edemicem fakat calıstırdıgınız sql kodları yanlış olabilir include klasörü içindede sql kodları var o kodları calıstırmıcaksnız config.php nin yanındaki sql kodlarını calstırıcaksınız kurulum.php içindeki.
MERHABALAR BENIM SORUNUM PAELIN ANASAYFASI HABERLER GOZUKMUOR KURULUMDA ANLLATTIGINIZ HABERLER GOZUKMUYOR ISE BUNUNLA DEGISTIRIN DEDIGINIZ KODUDA EKLEDIM AMA OLMADI VE PANELIN UST KISIM VE ALT KSIIMDA HATA KODLARI ALDIM
ADMIN PANELIM TAMAMEN SORRUNLUff:
SQL LERI FELAN AKTIF ETTIM AMA BIR TURLU ISIN ICINDEN CIKAMADIM
RESIM OLARAK EKLENTILERE EKLEDIM BUYRUN. YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TSK EDERIM.
paneldekı tum bolumlerde butur sorun yasıyorum + olarak ana sayfada haberlerı gosteremıyorum.. yardımlarınız ıcın sımdıden tsklerWarning: odbc_exec() []: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'resim'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\wedat\admin\haber.php on line 100
İşlem Tamamlanamadı Hata Var. Lütfen Bir Süre Bekledikten Sonra Tekrar Deneyiniz.
Bu adam içine inject atmıs arkadaslar en ufak bir örneği np bağışlamada bug var bunu isteyene msnden kanıtlayabilirim kanıtlamamı isteyenler özel mesaj ile msnsini yazsın. Salus'unkinde böyle bir bug yoktur Salus bu arkadaşdan almış olabilir ama en azından BUGLARI kapatmış! Bu arkadaş gibi ŞEREFSİZ degildir..
Salus bir marka olarak bilinen kişi zaten. Tanınmış bir admin.
Bu adam içine inject atmıs arkadaslar en ufak bir örneği np bağışlamada bug var bunu isteyene msnden kanıtlayabilirim kanıtlamamı isteyenler özel mesaj ile msnsini yazsın. Salus'unkinde böyle bir bug yoktur Salus bu arkadaşdan almış olabilir ama en azından BUGLARI kapatmış! Bu arkadaş gibi ŞEREFSİZ degildir..
Salus bir marka olarak bilinen kişi zaten. Tanınmış bir admin.
[B]Warning[/B]: odbc_exec() []: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'resim'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in [B]C:\AppServ\www\wedat\admin\haber.php[/B] on line [B]100[/B]
merhabalar admın panelınde soyle bır sorun yasıyorum
Kod:[B]Warning[/B]: odbc_exec() []: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'resim'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in [B]C:\AppServ\www\wedat\admin\haber.php[/B] on line [B]100[/B]
İşlem Tamamlanamadı Hata Var. Lütfen Bir Süre Bekledikten Sonra Tekrar Deneyiniz.
paneldekı tum bolumlerde butur sorun yasıyorum + olarak ana sayfada haberlerı gosteremıyorum.. yardımlarınız ıcın sımdıden tskler
Kurulumu yaparken include klasöründeki kurulumdan yaptın sanırm ordaki php eski kurulumdu geliştirince onu silmeyi unutup öyle koymuşum linkini kurulum için gerekli query kodları config.php nin oldugu yerdeki kurulum.php de mevcut o kodu tekrar calıstırırsan düzelicek. Haber table da ekik column olduğu için haber sistemi düzgün calısmaz query kodlarını tekrar calıstırıp sonucu yazarsan sevinirim.
Rica Ederim yenileride yakında yerini alıcak![]()
sabrım kaçtı artık ama![]()
Heh ne bu cırt diye yenisimi gelcek ben yaptımmı harbi iş yaparım bu paylastıgım panelle yakından uzaktan alakası yok bütün piyasayı sarsıcam![]()