Salus Panelmi Oda Neymiş Buyrun Has 3nqiN Panel...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DuaLTiMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Salus Panelmi Oda Neymiş Buyrun Has 3nqiN Panel...

kapalı olması lazım tekrar kontrol edicem bütün heryeri uyarın için saol

Resimleri açamadığım için pek yardım edemicem fakat calıstırdıgınız sql kodları yanlış olabilir include klasörü içindede sql kodları var o kodları calıstırmıcaksnız config.php nin yanındaki sql kodlarını calstırıcaksınız kurulum.php içindeki.

ben onları kn_online oyun db'em de calıstırdım dogrumu yaptım yoksa baska bır yeremı ekleyecektım?

MERHABALAR BENIM SORUNUM PAELIN ANASAYFASI HABERLER GOZUKMUOR KURULUMDA ANLLATTIGINIZ HABERLER GOZUKMUYOR ISE BUNUNLA DEGISTIRIN DEDIGINIZ KODUDA EKLEDIM AMA OLMADI VE PANELIN UST KISIM VE ALT KSIIMDA HATA KODLARI ALDIM

ADMIN PANELIM TAMAMEN SORRUNLU :pff:

SQL LERI FELAN AKTIF ETTIM AMA BIR TURLU ISIN ICINDEN CIKAMADIM

RESIM OLARAK EKLENTILERE EKLEDIM BUYRUN. YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TSK EDERIM.

config.php içindeki
#### SQL BAĞLANTI AYARLARI ### kısmını doğru ayarladığına eminmisin?
şahsen ben kullanıorum ve en ufak bi problemim yok ayrıca login özelliği olan panellerin çok büyük güvenlik açıkları olur diyen ve bu işlerden çok çok iyi anlayan bi arkadaşım saatlerce baktı ve bunun hiçbi güvenlik açığı yok doya doya kullanabilirsin dedi herkese tavsiye ederim..

Bu adam içine inject atmıs arkadaslar en ufak bir örneği np bağışlamada bug var bunu isteyene msnden kanıtlayabilirim kanıtlamamı isteyenler özel mesaj ile msnsini yazsın. Salus'unkinde böyle bir bug yoktur Salus bu arkadaşdan almış olabilir ama en azından BUGLARI kapatmış! Bu arkadaş gibi ŞEREFSİZ degildir..

Salus bir marka olarak bilinen kişi zaten. Tanınmış bir admin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

merhabalar admın panelınde soyle bır sorun sasıyorum

Warning: odbc_exec() []: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'resim'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\wedat\admin\haber.php on line 100

İşlem Tamamlanamadı Hata Var. Lütfen Bir Süre Bekledikten Sonra Tekrar Deneyiniz.
paneldekı tum bolumlerde butur sorun yasıyorum + olarak ana sayfada haberlerı gosteremıyorum.. yardımlarınız ıcın sımdıden tskler

Bu adam içine inject atmıs arkadaslar en ufak bir örneği np bağışlamada bug var bunu isteyene msnden kanıtlayabilirim kanıtlamamı isteyenler özel mesaj ile msnsini yazsın. Salus'unkinde böyle bir bug yoktur Salus bu arkadaşdan almış olabilir ama en azından BUGLARI kapatmış! Bu arkadaş gibi ŞEREFSİZ degildir..

ne kadar seviosunuz emek sarfedenleri ezip hızsızları uğursuzları yüceltmeyi..
benim 12 yıllık veb tasarımcısı olan akrabam açık ve sorun yok dedi sen daha ne konuşuon.. @:@ :@:

NP Bağışında ne gibi bir bug var ? diğer yazıları görmezden geliyorum ayrıca salus paneli direkman paylaşmış kendisiylede görüştüm kodlamasını hiç ellemediğini söyledi :^^:

merhabalar admın panelınde soyle bır sorun yasıyorum

Kod:
[B]Warning[/B]: odbc_exec() []: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'resim'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in [B]C:\AppServ\www\wedat\admin\haber.php[/B] on line [B]100[/B]

İşlem Tamamlanamadı Hata Var. Lütfen Bir Süre Bekledikten Sonra Tekrar Deneyiniz.
paneldekı tum bolumlerde butur sorun yasıyorum + olarak ana sayfada haberlerı gosteremıyorum.. yardımlarınız ıcın sımdıden tskler

merhabalar admın panelınde soyle bır sorun yasıyorum

Kod:
[B]Warning[/B]: odbc_exec() []: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'resim'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in [B]C:\AppServ\www\wedat\admin\haber.php[/B] on line [B]100[/B]

Kurulumu yaparken include klasöründeki kurulumdan yaptın sanırm ordaki php eski kurulumdu geliştirince onu silmeyi unutup öyle koymuşum linkini kurulum için gerekli query kodları config.php nin oldugu yerdeki kurulum.php de mevcut o kodu tekrar calıstırırsan düzelicek. Haber table da ekik column olduğu için haber sistemi düzgün calısmaz query kodlarını tekrar calıstırıp sonucu yazarsan sevinirim.

süper panel kullanıorum çok teşekkür ederim...

Rica Ederim yenileride yakında yerini alıcak :)

Kurulumu yaparken include klasöründeki kurulumdan yaptın sanırm ordaki php eski kurulumdu geliştirince onu silmeyi unutup öyle koymuşum linkini kurulum için gerekli query kodları config.php nin oldugu yerdeki kurulum.php de mevcut o kodu tekrar calıstırırsan düzelicek. Haber table da ekik column olduğu için haber sistemi düzgün calısmaz query kodlarını tekrar calıstırıp sonucu yazarsan sevinirim.

kardes bende kurulum.php dekı dosyaları attım ana dizindekı include klasorundekını dırek sıldım zaten bakmadan :S

haber table sını bırazdan tekrar atıp sonucları ekleyecegım..

Tamam. Sorun Olmucagına eminim fakat yinede sonucu yaz sen.

Heh ne bu cırt diye yenisimi gelcek ben yaptımmı harbi iş yaparım bu paylastıgım panelle yakından uzaktan alakası yok bütün piyasayı sarsıcam :D

zaten sabrımı kaçıranda o :a: Hönk :o:
ama neyse sen acele etmeden rahat rahat geniş geniş çalış aceleye getirilmiş bişi olmasın :icon_eek:
şimdiden teşekkürler kolay gele :^^: :-:

bu arada pokemonuma bi tıklayın pls eziq kaldı :v: :V: :v:

Ana Sayfadaki Haber Kısmı bende Görünmüyor Ne yapmam lazım? O Sonradan Verdiğin Koduda Ekledim Php e

Normalde Anasayfada Haber Görünmesinde Sorn yok o verdiğim Anket ve Haber Görmek İsteyenler içindi.

Geri
Üst Alt