SanalHAT KoPanel v6 ÇIKTI | Yeni Tasarım, yeni özellikler | Güvenli ve Hızlı

Konu Yazar

ziyaettin

Member
Ağu
97
5
SanalHAT KoPanel v6 ÇIKTI MUTLAKA DENEYİN
http://www.sanalhat.com/wp-content/uploads/2021/02/giris-300x238.png

• Girişte güzel ve sade bir flash sizi karşılıyor...
  • Girişteki butonlardan birini seçtikten sonra renkli, hoş ve sade bir panele geçiyorsunuz…
  • Panelin sağındaki Top5 listeleri güzel bir hava katıyor..
  • Başlığın yanındaki duyurular yazısı sağdan sola doğru kayıyor..
  • Küçük boyutuyla serverınızı yormaz, lag yapmaz, hızlı açılır…
  • Sadece 550 KB !
DOWNLOAD:
HotFile
RapidShare

SSler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Cevap: SanalHAT KoPanel v6 ÇIKTI | Yeni Tasarım, yeni özellikler | Güvenli ve Hızlı

++ up güzel kardeşim !

Cevap: SanalHAT KoPanel v6 ÇIKTI | Yeni Tasarım, yeni özellikler | Güvenli ve Hızlı

gece gece gülücem yoktu wordpress demek :) bende v17 joomlamı yapsam :) daha iyi templateler beklerdim ama emeğe saygı diyelim ayıp olmasın

Son düzenleme:

WordPress Aslnda En İyisi Tasarm Acsndan Ne Kadar İç Acıcı Olmasada Sade Ve Güzel Bir İş Cıkarabiliyosun.. Ben Genellikle Flash Üzerine Panel Yapmaya Baslıyıcam .. : )

Tşk Ziya Arkadasm

Süper Bi PaneL TeşekürLer Dostum :)

Teşekkürler.

cok sade k.bakma begenmedim

upupupupup

emeğe saygı xD güzel yinede bir ara kullanmıstım bunu

güzelsadasdasddsdasdas

Geri
Üst Alt