Sanal Pets ile Para Kazanma
SanalPets sitesi 31 günden beri oyuncularına hizmet vermekte siteyi yeni keşfettim. Oyunun mantığı tam olarak şöyle işlemekte.
Oyunun Mantığı:
1.Oyuna kayıt olduğunuzda 500 Petcoin +1 balık hediye ediliyor.
2. Ödeme puanı ve depo sorunu yok oyuna isterseniz 5 gün girmeyin üretiminiz sürekli devam ediyor 5 gün sonunda biriken miktarı oyuna girip satabiliyorsunuz.
3.Oyunda para çekmek için 25.000 PetPara = 10 TL gibi bir sınır konulmuş. Hemen gözünüze büyük bir mebla gibi gelmesin 25.000 PetPara gerçekten kolay bir şekilde kasılabiliyor.
4.“300 PetPuan= 4 petcoin/1 petpara” böyle bir çevirme işlemi mevcut bunuda PetPazar bölümünden gayet hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz.
Hayvanların Fiyatları ve Kazanç oranları:

Balık:
Uretim: 90 PetPuan/Saatte
Fiyat: 600 PetCoin
Papağan:
Uretim: 300 PetPuan
Fiyat: 1700 PetCoin
Bu Hayvanlarımız oyuna başlangıç ve yatırım yapmıcak arkadaşlarımız için birebir fakat yatırım yapıcaksanız ikinci bölmedeki hayvanları alabilirsiniz.

Hamster:
Uretim: 1100 PetPuan
Fiyat: 5600 PetCoin
Kedi:
Uretim: 2300 PetPuan
Fiyat: 14000 PetCoin
Tavsan:
Uretim: 12000 PetPuan
Fiyat: 100 TL
Arkadaşlar gerçekten siteye yatırım yapıcaksanız Tavşan alabilirsiniz. Buda gerçekten sizin iyi bir başlangıç olur.Az yatırımla başlıcam diyorsanızda en karlı olan Hamster alabilirsiniz. Duyduklarıma göre 2 tavşan ile başlayan biri 3 gün içersinde 51 adet hamster yapmış buda gerçekten baya iyi bir rakam.
Sitenin diğer özelliklerine gelicek olursak istatistikler alanından sitede olan biten herşeyi görebiliyoruz.

Sitenin forum adresindede gayet güzel bir etkinlik mevcut onada değinelim.
Forumda yaptığınız her yorum beğeni konu anket referans… gibi şeylerden petcoin kazanabiliyorsunuz bunun tam listeside şu şekilde:

Son olarak bide referanslardan kazandığınız refpointlerinizle petcoin alabiliyorsunuz onunda tam listesi şu şekilde:

Kayıt Linki : http://sanalpets.com/?i=1023
Hesaplama Programı Linki : Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı