SavaGe Db v1 !! 80/1 MükemmeL Db...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaLvaGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: SavaGe Db v1 !! 80/1 MükemmeL Db...

dbyi kurdum ancak invalid password yazıo hep :( yardımmmm

süper db saol kardes hamachi serverıme kurcam

upuppupupuppupu konu guncel dıcem baya once yazılmıs :D: S:

Son düzenleme:

GunceL UPUPUPUPUPUP

dbyi temizleyin kodla öle kullanın dbnin içnde kayıtlı carlar war :)

dbyi temizleyin + fixsavageboss un npsini 0layın lunarwaleyde kesildikce cıkıyo 25k np werio lunarwaleyin her yerinde cıkabilio bazı uyanıklarda bunu keisp np kasıo ayrıca dbde kayıtlı carlar war 4scaryblood 4scaryboom we gm car sagopakajmer bunlarıda silin dbde priest debuf 21 skilini siliniz buglu çünkü adam 2k 2k qiydirio millete priestle bide seri r önlemek için berserk echoyu siliniz bu kadar şimdilik :) babels guardian ın npsini silmesenzde olr 20 25 kişi zor keserler onu bfyede qiremicekleri için sorun yok bfdeki taş kapıdan wh ile qecerler anca yada gm car qecer keser onu ultimanın npsini weya felankorunkini silebilirsiniz weya silmeyebilirsinz size kalmış ewentlerde atabilrsinz bf canawarlarında hepsi np weriyor haberinz olsn bide karuslarda gloom houldda antares slotu war :D antaresden scorpion schyte drobnunu kaldırın yada tüm dbden kaldırın size kalmış bişi hadi yi oyunlar :)

Son düzenleme:

amq insan bi mage db yazar yapıcan db nin amq 3k nowa vuruyor .bloody fix diiL amq

ne diyelim

güzel deil

beyenmedim yinede eline saglık

Son düzenleme:

zone olarak ne ekli ne değil tam olarak yazarmısın kardeşim
paylaşımın için teşekkürler...

evet kullandigim icin biliyorum cok gÜzel ve suan serverİmdeki db savage v1 db yİ kullaniorm elİne saglik kardesim !!

Geri
Üst Alt